Παρουσιάστηκε σε ημερίδα του Επιμελητηρίου Καστοριάς η δράση «Επιχειρούμε έξω»

/

Η δράση «Επιχειρούμε έξω», η οποία αφορά την υποστήριξη διεθνούς προβολής μικρομεσαίων επιχειρήσεων με εξωστρεφή προσανατολισμό, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Επιμελητήριο Καστοριάς, στο αμφιθέατρο της Ε.ΔΗ.ΚΑ.

Στην εκδήλωση, στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ που είναι ο ενδιάμεσος φορέας διαχείρισης του προγράμματος, αναφέρθηκαν αναλυτικά στους όρους και στις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να συμμετάσχουν οι επιχειρήσεις σε αυτό.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και αφορά επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε εκθέσεις του εξωτερικού. Επιδοτούνται η ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου, η κατασκευή του εκθεσιακού χώρου, η μεταφορά εμπορευμάτων τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης, τα έξοδα προσωπικού, εκτυπώσεις κ.α.

Η υποβολή των προτάσεων ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου 2018.Οι βασικές προϋποθέσεις για να ενταχθεί στη δράση μία επιχείρηση είναι : να είναι Βιοτεχνική- Μεταποιητική να έχει τουλάχιστον ένα χρόνο λειτουργίας (κλεισμένη χρήση 2016), να παρουσιάζει για τη χρήση έτους 2016 κερδοφορία (θετικό πρόσημο. Τουλάχιστον το 2% των πωλήσεών της να είναι εξαγωγές και να μην είναι προβληματική.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Αντιπροσωπεία της Δυτ. Μακεδονίας στο Στρασβούργο

Επόμενο Άρθρο

Το Χριστουγεννιάτικο Basaar του ΚΔΑΠ Άργους Ορεστικού

Τελευταία από Εκδηλώσεις