Υποτονική η εμπορική κίνηση της δράσης «Late night shopping» (φωτο)

/

Αρκετά εμπορικά καταστήματα της πόλης μας ανταποκρίθηκαν και έλαβαν μέρος χθές, στη δράση «Late night shopping».

Η ανωτέρω δράση υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και του Εμπορικού μας Συλλόγου, με αφορμή τη διοργάνωση της 43ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς.

Τα καταστήματα λοιπόν που έλαβαν μέρος σ’ αυτή τη δράση, παρέμειναν ανοιχτά για τους επισκέπτες αλλά και για τους Καστοριανούς, μέχρι τις 11 το βράδυ.

Κίνηση υπήρξε, όχι βέβαια η αναμενόμενη και όπως δήλωσαν καταστηματάρχες, το εγχείρημα αυτό, θα έχει στο μέλλον επιτυχία, αν εμπλουτιστεί και με κάποιες παράλληλες εκδηλώσεις.

Περισσότερα, για τα αποτελέσματα αυτού του εγχειρήματος, την επόμενη εβδομάδα, από τους διοργανωτές αυτής της δράσης.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε η 1η μέρα της 43ης ΔΕΓΚαστοριάς (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

792 εμπορικοί επισκέπτες από 36 χώρες έδωσαν το «παρών» στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας

Τελευταία από Γούνα