Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας επισκέφθηκε την κα. Τελιγιορίδου

/

Το πολιτικό γραφείο της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ολυμπίας Τελιγιορίδου, επισκέφθηκε σήμερα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας. Η κυρία Τελιγιορίδου αφού ευχήθηκε καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους συζήτησε τα προβλήματα με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπος ο κλάδος της γουνοποιίας, προβλήματα τα οποία εντάθηκαν λόγω της πανδημίας Cοvid-19.

Επιπλέον συζητήθηκε εκτενώς η επιτακτική ανάγκη παράτασης του προγράμματος των εργαζομένων που τίθενται σε  αναστολή εργασίας, πέραν του Μαρτίου και μέχρι τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα ανάκαμψης στον κλάδο και να αποτραπεί η εκρηκτική αύξηση της ανεργίας στην Π.Ε. Καστοριάς που η παραγωγική της βάση συνδέεται άμεσα με τον κλάδο της γουνοποιίας.

Η κυρία Τελιγιορίδου, συνεχίζοντας την  προσπάθειά της για την επίλυση των προβλημάτων  και του κλάδου, δεσμεύτηκε  να προωθήσει τα αιτήματά τους στα αρμόδια υπουργεία.

Γραφείο Τύπου Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Προηγούμενο Άρθρο

Προσλήψεις 10 μόνιμων υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – 2 Θέσεις για την Π.Ε. Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

1790 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στην χώρα μας – 3 στην ΠΕ Καστοριάς

Τελευταία από Γούνα