Συνελήφθη αλλοδαπός σε περιοχή της Καστοριάς με 5 κιλά & 287 γρ. κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (06-03-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 25χρονος υπήκοος Αλβανίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, βρέθηκαν εντός αυτού οκτώ (8) πλαστικές αυτοσχέδιες και ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους πέντε (5) κιλών και διακοσίων ογδόντα επτά (287) γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -5- κιλά και -287- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • -1- κινητό τηλέφωνο,
  • -1- κάρτα SIM και
  • χρηματικό ποσό -120- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ένωση Γονέων του Δήμου Άργους Ορεστικού για το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων

Επόμενο Άρθρο

Παρατείνεται η αγωνία για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς

Τελευταία από Τοπικά Νέα

«Από τις Αναμνήσεις στο Αύριο», δύο βραδιές κινηματογράφου και η αρχή ενός ψηφιακού αρχείου μνήμης για την Καστοριά και τους Καστοριανούς όλου του κόσμου

Ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Καστοριάς «Αρμονία» και ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» ανοίγουν την αυλή

Η Μαρία Αντωνίου για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας: Η ιστορική αλήθεια απαιτεί αναγνώριση και δικαίωση – Η εθνική μνήμη δεν σβήνει, δεν διαγράφεται, δεν υποχωρεί

 «14 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.  104 χρόνια από τις τραγικές