Συνάντηση Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου με Κλαδικό Συνεταιρισμό Αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδας

/

Στην συνεδρίαση του Κλαδικού Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο Φλώρινας, παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση του Συνεταιρισμού, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Οι κτηνοτρόφοι έθεσαν τα ζητήματα που τους απασχολούν και ενημέρωσαν την Υφυπουργό για τις τάσεις που υπάρχουν στην αγορά γάλακτος. Η κ. Τελιγιορίδου από την πλευρά της ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που παίρνει το ΥΠΑΑΤ για τα θέματα που απασχολούν τους αιγοπροβατοτρόφους, τονίζοντας «Το Υπουργείο δεν μπορεί να διαμορφώσει τις τιμές του γάλακτος, μπορεί όμως να κάνει και έχει ξεκινήσει εκτεταμένους ελέγχους σε όλα τα επίπεδα. Η νέα Υπουργική απόφαση για το γάλα θα είναι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, με στόχο την στήριξη της κτηνοτροφίας».

ΥΠΑΑΤ

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόγραμμα Τελετής επιμνημόσυνης δέησης του πεσόντος Υποσμηναγού Ευάγγελου Γιάνναρη

Επόμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου «Η οικονομία στην κρίση και μετά κρίση περίοδο» στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Τελευταία από Ελλάδα

Εξαιρετική η παρουσία της Μικτής Παραδοσιακής Χορωδίας του Π.Σ. Καστοριάς “Αθαν. Χριστόπουλος” στη 32η Χορωδιακή Συνάντηση Ερμιόνης (φωτογραφίες)

Μία εξαιρετική μουσική εμπειρία ήταν η συμμετοχή της #Μικτής_Παραδοσιακής_Χορωδίας #Καστοριάς_Αθανάσιος_Χριστόπουλος στην #32η_Χορωδιακή_Συνάντηση_Ερμιόνης στον πανέμορφο χώρο του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 7ο αντάμωμα Μικρασιατών στη Νέα Ιωνία Αττικής – Ο Σύλλογος Απολλωνιαδιτών Καστοριάς συμμετείχε στο μεγάλο αυτό αντάμωμα (φωτογραφίες)

Η διάθεση των απογόνων των Μικρασιατών προσφύγων από όλη την Ελλάδα, να συμμετέχουν στο ετήσιο αντάμωμά