Παραχώρηση Τέντας-Κιόσκι στο Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών από την Π.Ε. Καστοριάς

Στην  παραχώρηση χρήσης μιας τέντας-κιόσκι  προς το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς (Ε.Τ.Α.Κ.)   προχώρησε την Πέμπτη  11 Μαρτίου 2021 η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Το υλικό  παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος  προς τον Πρόεδρο του Ε.Τ.Α.Κ. Χαράλαμπο Σαββίδη, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη υποστήριξη του στις δράσεις του σωματείου.

Η προμήθεια παραδόθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας του τμήματος Πολιτικής Προστασίας – ΠΣΕΑ και αναμένεται να συνδράμει στην διαχείριση εκτάκτων περιπτώσεων  φυσικών καταστροφών  (πλημμύρες, σεισμοί, δασικές πυρκαγιές κ.λπ.), αλλά και στη διενέργεια ασκήσεων ετοιμότητας. Παράλληλα θα συμβάλλει  στην αντιμετώπιση διασποράς του κορωνοϊού Covid-19,  καθώς  θα χρησιμοποιηθεί σε προγραμματισμένες δράσεις του ΕΟΔΔΥ για RAPID TEST – αντιγόνου.

ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Δράμα: Κηδεία με 2.000 άτομα – Επί τόπου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Επόμενο Άρθρο

Αρνητικός ο Μπόρις Τζόνσον στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Αλλαγή τοποθεσίας και στις αυριανές συναυλίες των Μουσικών Σχολείων που συμμετέχουν στο φεστιβάλ «Μουσική Άνοιξη – Δοξάτος, Μουσικά Σύνολα στα αρχοντικά της Καστοριάς»

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Λόγω της πρόγνωσης για έντονα καιρικά φαινόμενα και με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών/τριών