Καινούργια πίστα αναρρίχησης στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Νεστορίου

Το Σάββατο 12/2, στις 6:00 το απόγευμα, θα γίνει η πρώτη ανοιχτή γνωριμία με την καινούρια πίστα αναρρίχησης που κατασκευάστηκε από τον Δήμο στο κλειστό γυμναστήριο Νεστορίου στο πλαίσιο του προγράμματος Cult2Routes.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν μέλη του Σ.Ο.Δ.Κ. (Σύλλογος Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς), με εμπειρία στην αναρρίχηση, ώστε να γίνει μία επίδειξη και να δοθούν και κάποιες χρήσιμες οδηγίες για την αναρρίχηση.
Δήμος Νεστορίου
Προηγούμενο Άρθρο

Ζ. Τζηκαλάγιας: 10 Φεβρουαρίου 2022 η ιστορική ημέρα των εγκαινίων έλευσης του φυσικού αερίου, απαρχή της κοσμογονίας των έργων που θα εκτελούνται φέτος

Επόμενο Άρθρο

Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς σε σύσκεψη για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2022-2023

Τελευταία από Τοπικά Νέα