Ιστορικά ALFA ROMEO στην Καστοριά! (φωτογραφίες)

//

Με αυτοκίνητα αντίκες γέμισε χθές το απόγευμα η πλατεία Αδελφών Εμμανουήλ, στο Ντολτσό.

Πρόκειται για τα πιο αξιόλογα αυτοκίνητα της Alfa Romeo με χρονολογία παραγωγής από την δεκαετία του 1920 έως και την δεκαετία του 1970, όπου μαζί με τα πληρώματά τους λαμβάνουν μέρος στον γύρο της Μακεδονίας τον οποίο διοργανώνει η R.I.A.R ( Registero Italiano Alfa Romeo).

Συμμετέχουν περίπου 25 οχήματα τα οποία προέρχονται από την Ιταλία (κυρίως), την Ολλανδία, Ελβετία, Αμερική, Ελλάδα και Φινλανδία.

Όπως δήλωσε το μέλος της R.I.A.R Ελλάδος Άγγελος Παπούλιας, σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι η προβολή των ιστορικών αυτοκινήτων μέσα από τις ομορφιές της Ελλάδας.

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία όπου ήταν σταθμευμένες οι «κούκλες» για να τις θαυμάσουν αλλά και να φωτογραφηθούν.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Σεισμός Καλιφόρνια: Τρόμος από τη δόνηση «γίγαντα» των 7,1 Ρίχτερ!

Επόμενο Άρθρο

Πρόγραμμα εκδηλώσεων 19ης Γιορτής <Καστοριανού Ψαριού> του Συλ. «Το Απόζαρι»

Τελευταία από Διεθνή