Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

/

Ανακοινώνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει ως εξής, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό και στον κάθετο άξονα Α-29 (Εγνατίας – Καστοριάς),διεξάγεται κανονικά.  

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά εκτός από τα κάτωθι σημεία, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.:

από το 14ο χλμ έως 43ο χλμ της Εθνικής οδού Κοζάνης – Φλώρινας και

από το 60ο χλμ έως 97ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής οδού Κοζάνης – Ιωαννίνων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά εκτός από το επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Κοζάνης, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από  το 4ο έως το 18ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, λόγω φθορών του οδοστρώματος. Η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο Άρθρο

Φθηνή ενέργεια αλλιώς θα παγώσουμε ….

Επόμενο Άρθρο

ΚΕΔΚ: Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Gounod σε ζωντανή μετάδοση από την Νέα Υόρκη στο ΤΕΙ Καστοριάς

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Παρουσίαση του Ολοκληρωμένου Ψηφιακού Συστήματος Υποστήριξης ΑμεΑ σε έκτακτες καταστάσεις κρίσεων στην Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας (φωτο)

Το «Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Σύστημα Υποστήριξης ΑμεΑ σε έκτακτες καταστάσεις κρίσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» παρουσιάστηκε τη

Δυτ. Μακεδονία: Εγκρίθηκε το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό – Καστοριά: Η μοναδική Δημοτική Ενότητα της Δυτ. Μακεδονίας στην κατηγορία Γ (Αναπτυσσόμενες περιοχές)

kozan.gr: Τι προβλέπει το νέο Τουριστικό Χωροταξικό για τη Δυτική Μακεδονία – Πού κατατάσσονται Κοζάνη, Πτολεμαΐδα,