Ζ. Τζηκαλάγιας: Παράταση καταβολής ΦΠΑ χωρίς προσαυξήσεις

/

Με την αναγγελία των δύσκολων αλλά αναγκαίων μέτρων από τον Πρωθυπουργό προχωρούμε στη μάχη για να κερδίσουμε τις ζωές μας.Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κερδίζουμε μάχες και στο τέλος να κερδίσουμε τον πόλεμο.

Προς επιβεβαίωση του ανωτέρω α ν α κ ο ι ν ώ ν ε τ α ι : Η επίμονη προσπάθεια ,η πίεση και η πειθώ του Βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και κυρίως η στενή του συνεργασία με την Πρόεδρο και τον Σύλλογο Λογιστών Καστοριάς έφερε αποτέλεσμα.Η υποχρέωση καταβολής του ΦΠΑ των 1.100 επιχειρήσεων παρατείνεται 16 μέρες ΧΩΡΙΣ προσαυξήσεις.

Γραφείο Τύπου Ζήση Τζηκαλάγια

Προηγούμενο Άρθρο

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Άργους Ορεστικού τη Δευτέρα 09/11/2020 για τις ανάγκες έργου

Επόμενο Άρθρο

Ανακοίνωση για παράταση υποβολής αιτήσεων για το καθεστώς αδειοδότησης νέων φυτεύσεων αμπελώνων με οινοποιητικές ποίκιλες για έτος εφαρμογής 2021

Τελευταία από Οικονομία