Επίτιμη Δημότης Καστοριάς ανακηρύχθηκε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (φωτο)

/

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η τελετή ανακήρυξης της Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμη Δημότη Καστοριάς.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Ιωάννης Κορεντσίδης τόνισε στην ομιλία του τη σημαντικότητα του να είναι ένας άνθρωπος όπως η κα Σακελλαροπούλου σε τέτοια θέση, που με το ήθος της και τη στάση της εμπνέει όλους τους πολίτες της χώρας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, Κίμων Μηταλίδης, διάβασε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς για την ανακήρυξη της κας Σακελλαροπούλου σε Επίτιμη Δημότη Καστοριάς.

Στην Πρόεδρο απονεμήθηκε η πλακέτα και ακολούθως πήρε τον λόγο, σημειώνοντας ότι είναι μεγάλη της τιμή που είναι πλέον και αυτή Δημότης της Καστοριάς και ότι θα παρακολουθεί, στο μέτρο του δυνατού, την πρόοδο της πόλης μας. Ταυτόχρονα εξήρε τις προσπάθειες αναβάθμισης και αλλαγής της πόλης από τους αρμοδίους φορείς.

fonikastorias Δημήτρης Σ. Ιατρού

Προηγούμενο Άρθρο

Με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας γιόρτασε σήμερα η Καστοριά τα Ελευθέριά της & τον Πολιούχο της Άγιο Μηνά (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Επόμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 12/11

Τελευταία από Εκδηλώσεις