Εθελοντική Αιμοδοσία αυτή την ώρα από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς στον χώρο του Κ.Α.Π.Η

/

Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό  Υγείας, τον Ερυθρό  Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, ως Παγκόσμια Ημέρα  Εθελοντή Αιμοδότη.

Με αφορμή τον εορτασμό, η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του  Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, διοργάνωσε σήμερα στον χώρο του Κ.Α.Π.Η Δήμου Καστοριάς, εθελοντική αιμοδοσία και έγινε παράλληλα ενημέρωση του  κοινού για  αυτή την πράξη αλτρουϊσμού, αλληλεγγύης και  αγάπης.

«Η σημερινή μέρα  είναι αφιερωμένη σε εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι  δωρίζουν το αίμα τους, κάνοντας με αυτή την κίνηση ένα δώρο ζωής σε κάποιους άλλους συμπολίτες μας οι οποίοι το έχουν ανάγκη.

Να τονίσω  για όλους εκείνους οι οποίοι  διστάζουν, ότι η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης προς τον  συνάνθρωπο, μια πράξη προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Προσφέρει ηθική ικανοποίηση και αγαλλίαση σε αυτούς  που δίνουν προσφέρουν το  αίμα  τους , γιατί δίνουν   ζωή σε συνανθρώπους μας.

Το μήνυμά μου για την σημερινή ημέρα είναι: Ας κάνουμε το  βήμα, ας δώσουμε αίμα γιατί πραγματικά σώζουμε ζωές», υπογράμμισε ο  διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς  Γρηγόρης Χάτσιος ο οποίος συνεχάρη παράλληλα όλους τους εθελοντές αιμοδότες και τα μέλη των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών της Π.Ε Καστοριάς, καθώς και  το προσωπικό του Νοσοκομείου  για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που όπως είπε,  προσφέρει.

Η αιμοδοσία διαρκεί έως τις 13:00.

fonikastorias.gr – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιουνίου

Επόμενο Άρθρο

Συνολικές παρεμβάσεις στα δίκτυα υδροδότησης του Δήμου Νεστορίου

Τελευταία από Τοπικά Νέα