Δήμος Καστοριάς: Μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας

/

Κατόπιν νέων οδηγιών από την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνουμε ότι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία θα συνεχιστεί μέχρι και τη Δευτέρα  13 Φεβρουαρίου (και το Σαββατοκύριακο).

Επίσης, έχει επικαιροποιηθεί και η λίστα των προϊόντων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των αναγκών ως εξής:

Κουβέρτες – Παπλώματα – Σκηνές – Υπνόσακοι – Μαξιλάρια – Φακοί – Είδη ρουχισμού (μόνο: κασκόλ – γάντια – σκούφοι – κάλτσες) – Πάνες παιδικές και τρίτης ηλικίας – Συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο κτίριο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καστοριάς (στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, δίπλα από την πιάτσα των ταξί) τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα (9-13 Φεβρουαρίου) από τις 9:30 έως και τις 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καστοριάς, στα τηλέφωνα 2467021026-28967.

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Σεισμοί στην Τουρκία & Συρία: Ξεπέρασαν τους 16.000 οι νεκροί

Επόμενο Άρθρο

Παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Άργους Ορεστικού για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία

Τελευταία από Διεθνή