Έρχεται το 3ο X-FEST by ΟΜΙΧΛΗ CREW (πρόγραμμα+video)

Το 3ο X-FEST by ΟΜΙΧΛΗ CREW είναι προ των πυλών!

Η ομάδα της “Ομίχλης” είναι έτοιμη να προσφέρει για ακόμη μια χρονιά, θέαμα και ουσιαστική ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους, ταράζοντας τα νερά της λίμνης και κάνοντάς μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα!

Ανανεωμένο πρόγραμμα κάθε χρόνο καθώς φέτος προστίθενται κι άλλες δραστηριότητες όπως Climbing και πίστα Trial Bike αλλά και όλα όσα έχουμε συνηθίσει με κορυφαίους αθλητές (βλ. Αλεξ Αλεξανδρίδης κ.α.) να προσφέρουν ένα ξεχωριστό θέαμα.

Τα βράδια, τα παιδιά έχουν φροντίσει να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές με γνώριμες (στα γούστα μας) μπάντες, και DJ sets που θα κρατάν τη διάθεση στα ύψη!

28 – 29 – 30 Ιουλίου όλοι εκεί, με σκηνές ή χωρίς (έτσι κι αλλιώς είναι δωρεάν!!!) για να ανεβάσουμε την Καστοριά ακόμη πιο ψηλά!

*Σύντομα θα έχουμε περισσότερο υλικό από το X-FEST, όπως την προετοιμασία από τον χώρο και τις πίστες, συνέντευξη με τα παιδιά του ΟΜΙΧΛΗ CREW που πραγματικά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν στην πόλη κάτι ιδιαίτερο και να αναβαθμίσουν το καλοκαίρι μας και όχι μόνο!

See you Soon…

Δημήτρης Σ. Ιατρού

3o x-fest

Πάρτε μια γεύση από το τί έγινε πέρσι

Προηγούμενο Άρθρο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη λειτουργία του Εστιατορίου – Bar για το 2o Fur Shopping Festival

Επόμενο Άρθρο

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στο Ν. Καστοριάς (17-23/7)

Τελευταία από Εκδηλώσεις

«Με τα φτερά του βιβλίου»: Εκδήλωση για τη φιλαναγνωσία στο Αμφιθέατρο «Φίλιππος Πετσάλνικος» στην Καστοριά από το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, η Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Πληροφόρησης, η Ολιστική Μέριμνα και το Εργαστήρι Βιβλίου BookLab του Πανεπιστημίου Δυτικής