Συνάντηση Γιώργου Αμανατίδη με εκπροσώπους των συλλόγων Βόλεϊ & Χάντμπολ Δυτ. Μακεδονίας (φωτο)

/

Με τους εκπροσώπους των Διοικήσεων των αθλητικών σωματείων Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ) και Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) συναντήθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού Όλγα Πουταχίδου.

Σε συνέχεια του σχεδιασμού για ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη των αθλητικών συλλόγων οι εκπρόσωποί τους ενημερώθηκαν για τον τρόπο που θα υλοποιηθεί και ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχες ενημερωτικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των συλλόγων ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ).

Η πρόταση αφορά την κάλυψη από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συγκεκριμένων αναγκών των σωματείων, σημαντικών για την εύρυθμη λειτουργία τους.

«Για εμάς η υποστήριξη των αθλητικών συλλόγων δεν είναι μία τυπική υποχρέωση αλλά μία επένδυση στο μέλλον, για τη νεολαία και τα παιδιά του τόπου μας» ανέφερε, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των σωματείων, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι τμήμα του συνολικού σχεδιασμού της Περιφερειακής Αρχής για τον αθλητισμό που περιλαμβάνει δύο ακόμη τομείς, την κατασκευή, βελτίωση και συντήρηση αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων που ανήκουν στους δήμους καθώς και την υποστήριξη διοργανώσεων με διεθνή και πανελλαδικό χαρακτήρα.

ΠΔΜ

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση εργασίας της Βουλευτή Μαρίας Αντωνίου και του Συνδέσμου Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς με την Πρόεδρο του ΕΟΤ

Επόμενο Άρθρο

Τα Lemmy Sports: Δείτε την εκπομπή της Τρίτης 24/02/2026

Τελευταία από Αθλητικά