Συνάντηση Εργασίας για την Ενίσχυση της Εκπαίδευσης στη Δυτ. Μακεδονία παρουσία του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Περιφερειάρχη & του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

/

Σήμερα, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κυριάκου Πιερρακάκη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Αμανατίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δημήτρη Σαββόπουλου, των Βουλευτών Κοζάνης, Στάθη Κωνσταντινίδη και Μιχάλη Παπαδόπουλου, του Βουλευτή Γρεβενών, Θανάση Σταυρόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, Κωνσταντίνου Βύζα, του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Αθανάσιου Τάσκα, των Αντιπεριφερειαρχών  Πολυτίμης Φαρμάκη, Όλγας Πουταχίδου και Νικόλαου Λυσσαρίδη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Νικόλαου Σαμαρά, του Δημάρχου Κοζάνης, Γιάννη Κοκκαλιάρη, καθώς και του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Θεοδουλίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και οι προκλήσεις και οι ανάγκες που αντιμετωπίζει η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην περιοχή της Καστοριάς. Οι συμμετέχοντες ανέλυσαν τις τρέχουσες ανάγκες του εκπαιδευτικού συστήματος και αναζήτησαν τρόπους για την ενίσχυση των υποδομών και τη βελτίωση των εκπαιδευτικών διαδικασιών στην περιοχή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κοινή δέσμευση για την περαιτέρω συνεργασία και την προώθηση πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία και την ενίσχυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Προηγούμενο Άρθρο

Τοποθέτηση Δέκα Ραντάρ Ταχύτητας σε Τοπικές Κοινότητες από την Π.Ε. Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Διάγγελμα Πούτιν: «Έχουμε δικαίωμα να χτυπάμε κράτη των οποίων τα όπλα χρησιμοποιεί το Κίεβο – Η σύγκρουση στην Ουκρανία μετατρέπεται σε παγκόσμιο πόλεμο»

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Επιστημονική Ημερίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – «Ενιαία Υγεία στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Άνθρωπος – Ζώα – Περιβάλλον, μια αδιάσπαστη αλυσίδα»

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα την Ενιαία Υγεία (One Health), αναδεικνύοντας τη