Σπάνιας ομορφιάς αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες από όλη την Ελλάδα στη 2η Έκθεση Κλασικών Οχημάτων Καστοριάς (φωτογραφίες)

/

Παλιά αυτοκίνητα και παλιές μοτοσυκλέτες, αντίκες που έρχονται από περασμένες εποχές, έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες  της  2ης  Έκθεσης  Ιστορικών Οχημάτων Καστοριάς που πραγματοποιείται στο χώρο της λαϊκής αγοράς.

Η έκθεση ξεκίνησε το απόγευμα και την διοργανώνει η Ομάδα Κλασικών Οχημάτων Καστοριάς με την υποστήριξη της Π.Ε Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς.

Συμμετέχουν σπάνιας ομορφιάς αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες από όλη την Ελλάδα.

Το παλαιότερο αυτοκίνητο είναι μία Mercedes του 1950 από την Καστοριά, το οποίο κάνει πρώτη φορά την εμφάνισή του στην Έκθεση Ιστορικών Οχημάτων.

Η σημερινή μέρα θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα και την απονομή βραβείων για το παλαιότερο όχημα και το σωματείο με την πολυπληθέστερη συμμετοχή.

Η διοργάνωση ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή, με την περιήγηση των συμμετεχόντων σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των όμορφων διαδρομών, από αυτές που αφθονούν στην Καστοριά.

Oi διοργανωτές ευελπιστούν η συγκεκριμένη έκθεση να γίνει θεσμός ο οποίος θα έχει ένα αποτύπωμα στον τουρισμό της  περιοχής μας.

fonikastorias.gr Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024: Ο τραγουδοποιός Βύρων Τσουράπης στην Καστοριά!

Επόμενο Άρθρο

Για ακόμη μία χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η λειτουργία περιπτέρου κυκλοφοριακής αγωγής του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης Ιστορικών Οχημάτων Καστοριάς (φωτο)

Τελευταία από Εκδηλώσεις