Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας-Ιματισμού-Κλωστοϋφαντουργίας Ν. Καστοριάς: Κάλεσμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους αγρότες της Καστοριάς

Το Σωματείο απευθύνει κάλεσμα συμπαράστασης, την Δευτέρα 7 Ιουλίου  στις 8 η ώρα π.μ έξω από το δικαστήριο της Καστοριάς,  που θα διεξαχθεί η δίκη των συνδικαλιστών αγροτών, οι οποίοι διώκονται γιατί, ξεπερνώντας πιέσεις, συκοφαντικές επιθέσεις από την κυβέρνηση   και τους παρατρεχάμενούς της, βγαίνουν με τα τρακτέρ στους δρόμους.

Αυτό που βγάζει τους αγρότες στον δρόμο, είναι τα οξυμένα προβλήματα και τα αδιέξοδα που ανακυκλώνει η κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική, με όλες διαχρονικά τις κυβερνήσεις και με “μοχλό” την ΚΑΠ της ΕΕ.

Η κυβέρνηση και γενικά το σύστημα χρησιμοποιεί διάφορα μέτρα τρομοκρατίας για να κάμψει το ηθικό και τους αγώνες του λαού που διεκδικούν τα αυτονόητα.

Δεν θα τους περάσει

Η αγανάκτηση και η οργή του λαού εκφράζεται  με διάφορες μορφές αγώνων και έχουν τρομοκρατήσει  το ίδιο το σύστημα.

Απαιτούμε την μη καταδίκη των αγωνιστών αγροτών.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ  ΓΟΥΝΑΣ –

ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ –ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ    ΝΟΜΟΥ  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς: Ψήφισμα – Κάλεσμα στήριξης Αγροτών & Κτηνοτρόφων Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας:  Διεθνής  παρουσία με τρία νέα μεταπτυχιακά σε συνεργασία με πανεπιστήμια του εξωτερικού

Τελευταία από Τοπικά Νέα