Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αυστρία – Πέντε νεκροί

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση σε σχολείο της πόλης Γκρατς στην Αυστρία, μετέδωσαν σήμερα αυστριακά μέσα ενημέρωσης περιλαμβανομένης της ταμπλόιντ εφημερίδας Kronen Zeitung ενώ, σύμφωνα με το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο ORF, ο δράστης ήταν μαθητής του σχολείου και αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση στην οδό Ντράιερσυτσενγκάσε, όπου βρίσκεται ένα δευτεροβάθμιο σχολείο, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.

Επικαλούμενο την τοπική αστυνομία, το ORF μετέδωσε ότι έχουν τραυματιστεί σοβαρά πολλοί άνθρωποι, ανάμεσά τους μαθητές και καθηγητές.

Προηγούμενο Άρθρο

Προσκυνηματική Εκδομή των κληρικών και πρεσβυτερών της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, στα Ιωάννινα και το Μέτσοβο

Επόμενο Άρθρο

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Στη «τελική ευθεία» για το 2ο Συμπόσιο Ερευνητικού Έργου

Τελευταία από Διεθνή