?????????????????????????????????????????????????????????

Proteas Open 2016 | Για ένα ακόμη καλοκαίρι η καρδιά του Τένις χτυπά στα γήπεδα του Πρωτέα

/

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς Πρωτέας προκηρύσσει και διοργανώνει το ετήσιο Τουρνουά Τένις Ανδρών “Proteas Open”, που έχει γίνει πλέον θεσμός στα τενιστικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο, προσελκύοντας συμμετοχές αλλά και θαυμαστές του αθλήματος από την Καστοριά και άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Πρόκειται για ένα Τουρνουά, που βασίζεται κυρίως στην ποιότητα των συμμετοχών και όχι τόσο στην ποσότητα, με ιδιαίτερες απαιτήσεις και υψηλές προδιαγραφές οργάνωσης και ροής αγώνων.

Το Proteas Open πραγματοποιείται, ως γνωστόν, κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου (φέτος 20-28 Αυγούστου), στις άρτιες και πολύ όμορφες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Πρωτέα, που είναι ο μακροβιότερος (από το 1993), Σύλλογος Τένις της περιοχής.

Οι καλοκαιρινές διοργανώσεις όμως του Πρωτέα δεν σταματούν εδώ, αφού ακολουθεί το ετήσιο Τουρνουά Διπλού Ανδρών καθώς επίσης και δύο ακόμη πρωτοποριακές και συναρπαστικές διοργανώσεις για πρώτη φορά: το Κύπελλο Μελών και το All Day Marathon, αποδεικνύοντας έτσι το γιατί ο Πρωτέας, μόνιμος τόπος διεξαγωγής αγώνων τένις υψηλών επιπέδων (σύντομα θα γίνει μία ιστορική αναφορά), κρατάει τα σκήπτρα σε επίπεδο μεγάλων διοργανώσεων, στην εικοσιτριάχρονη πορεία του.

Όλα αυτά υπενθυμίζοντας ότι συνεχίζονται κανονικά οι καλοκαιρινές προπονήσεις του Συλλόγου, όλων των τμημάτων, παιδιών και ενηλίκων, τα Εσωτερικά Πρωταθλήματα όλων των τμημάτων, καθώς επίσης όλα τα υπόλοιπα καλοκαιρινά happenings, στοιχεία που δείχνουν ότι στον Πρωτέα άθληση και διασκέδαση είναι έννοιες αλληλένδετες, κάνοντας το Τένις τρόπο ζωής.

Δείτε παρακάτω την Προκήρυξη και μη ξεχνάτε, συνεχής, καθημερινή και πλήρης ενημέρωση με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό στην σελίδα fb του Συλλόγου: Proteas Kastoria Tennis Club και στο: http://kastoriatennis.blogspot.gr/

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΤΗΣΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ: “PROTEAS OPEN

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ», προκηρύσσει το καθιερωμένο ετήσιο Τουρνουά Τένις “PROTEAS OPEN”, που διεξάγεται κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Εγκαταστάσεις-Μπάλες: Τρία πλήρως ηλεκτροφωτιζόμενα γήπεδα Συνθετικού Χλοοτάπητα με βιομηχανική άμμο Χαλαζία. Mπάλες MANTIS

 Διάρκεια αγώνων: 20-28 Αυγούστου 2016. Σε περίπτωση προκριματικών οι Αγώνες θα ξεκινήσουν μία ημέρα νωρίτερα, ενώ σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.

 Κατηγορίες-Αντίτιμο συμμετοχής-Έπαθλα: 1η Κατηγορία: Άνδρες 45- (έτος γεννήσεως 1971 έως και 2000). 2η Κατηγορία: Άνδρες 45+ (έτος γεννήσεως 1971 και πριν). Στην 1η Κατηγορία μπορούν να δηλώσουν και όσοι επιθυμούν από την 2η Κατηγορία. Συμμετοχή σε μία Κατηγορία 15€. Συμμετοχή και στις δύο Κατηγορίες 25€. Έπαθλα θα απονεμηθούν στους νικητές και τους φιναλίστ και των δύο Κατηγοριών.

 Δηλώσεις συμμετοχής: Καθημερινά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, τηλεφωνικά στο 6937170200, με e-mail στο proteas10is@yahoo.gr, έως και την Τετάρτη 17 Αυγούστου, ημέρα και ώρα της Κλήρωσης.

Κλήρωση: Τετάρτη 18 Αυγούστου, ώρα 8:00 μ.μ., στο Εντευκτήριο του Συλλόγου.

Κατάρτιση Ταμπλό: Θα καταρτιστούν 2 Ταμπλό, ένα για κάθε Κατηγορία. Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες κατατάξεις παικτών σύμφωνα με την Βαθμολογία που υπάρχει από όλα τα προηγούμενα Τουρνουά του Πρωτέα. Ο διοργανωτής Σύλλογος έχει το δικαίωμα να δώσει έως 4 Κάρτες Ελευθέρας Συμμετοχής (Wilde Cards) οι οποίες θα κληρωθούν στο κυρίως ταμπλό.

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων: Σε όλους τους αγώνες εφαρμόζονται οι κανόνες I.T.F., με σύστημα knock out στα 2 νικηφόρα sets (Best of 3), με tie break 7 πόντων σε όλα τα sets.

Επιτροπή Αγώνων-Διαιτησία-Επιδιαιτησία: Καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά θα υπάρχει Επιδιαιτησία και Επιτροπή Αγώνων. Όλοι οι αγώνες, εκτός του Τελικού, διεξάγονται χωρίς διαιτησία βάση των σχετικών κανονισμών. Όλοι οι αγωνιζόμενοι υποχρεούνται σε διαιτησία αν κληθούν ή αν ζητηθεί. Η Επιτροπή Αγώνων θα λάβει υπ’ όψιν της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν στον καταρτισμό του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων.

Ενημέρωση αγωνιζόμενων:

 • Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται                καθημερινά στον ειδικό πίνακα ανακοινώσεων των γηπέδων και στην σελίδα www.kastoriatennis.blogspot.gr, ενώ διάφορες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό θα παρέχονται και από την σελίδα facebook του Συλλόγου: Proteas Kastoria Tennis Club
 • Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους.
 • Ορισμένοι αγώνες δύναται να διεξαχθούν αναγκαστικά με προβολείς.
 • Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών δύναται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των αγώνων.
 • Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να διαφοροποιήσουν ημερομηνίες και ώρες αγώνων, όπως επίσης και να καθορίζουν αλλαγές στα γήπεδα πραγματοποίησης των αγώνων.
 • Παρακαλούνται όλοι οι αγωνιζόμενοι να συμμορφώνονται στο πρόγραμμα που θα καταρτίζεται, για την ομαλότερη διεξαγωγή του Τουρνουά.

Υποχρεώσεις Αγωνιζομένων:

 • Όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την υγεία τους και την ικανότητά τους να αθλούνται από ιατρικής άποψης.
 • Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την ώρα του αγώνα τους στα γήπεδα.
 • Καθυστέρηση προσέλευσης πέραν των 15 λεπτών της ώρας διεξαγωγής                  του αγώνα, χωρίς ειδοποίηση, σημαίνει απώλεια του αγώνα, ο οποίος θα κατακυρώνεται υπέρ του παρευρισκόμενου αντιπάλου με W.O.
 • Το “ζέσταμα” για τον αγώνα είναι διάρκειας 10 λεπτών. Ακολουθεί κλήρωση για την επιλογή σερβίς ή υποδοχής ή πλευράς γηπέδου ή παραχώρησης στον αντίπαλο να αποφασίσει.
 • Η ευπρεπής ενδυμασία και κόσμια συμπεριφορά είναι βασική υποχρέωση κάθε αγωνιζομένου.
 • Η συμμετοχή στους αγώνες συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη συνεργασία

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Σ.Α.Κ. «ΠΡΩΤΕΑΣ»

Προηγούμενο Άρθρο

Πρίν από λίγο | Φωτιά πήρε Ι.Χ αυτοκίνητο στην Μ. Αλεξάνδρου

Επόμενο Άρθρο

2ο X-FEST: 2η ημέρα με πολύ ωραία πράγματα από το OMIXLH CREW και έκρηξη αδρεναλίνης και διάθεσης !!! (ρεπορτάζ+φωτογραφίες+βίντεο)

Τελευταία από Εκδηλώσεις