Πραγματοποίηση δράσης προληπτικής ιατρικής από τον ΠΣ Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς “ΚΕΛΕΤΡΟΝ”

/

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΕΛΕΤΡΟΝ  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ- ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Σας προσκαλούμε στην Δωρεάν  Δράση Προληπτικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 22-01-2026, ώρα 10.00 πμ στα Γραφεία του συλλόγου μας, στις Νέες Εργατικές κατοικίες Καστοριάς, απέναντι από το s/mΜασούτης, σε συνεργασία  με το Κέντρο Υγείας Καστοριάς, και το Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας << Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί- Δράσεις για τον Άνθρωπο>. για τεστ Παπανικολάου, HPV-DNA και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

 Όποια μέλος , φίλη, υποστηρίκτρια, κάτοικος της ευρύτερης περιοχής Καστοριάς, επιθυμεί Δωρεάν εξέταση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Συλλόγου μας, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Κα ΚΡΙΚΩΝΗ Θεώνη στο Τηλέφωνο  6989589815,η στην σελίδα μας στο f/bKέλετρον Αγάπη για το Παιδί, για να  συμπεριληφθεί στην κατάσταση με τις ενδιαφερόμενες, η οποία θα προωθηθεί  στις μαίες του Κέντρου Υγείας Καστοριάς.

Η πρόληψη σώζει ζωές!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Προηγούμενο Άρθρο

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε στην πόλη της Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται χιονοπτώσεις (έντονες στη Δυτ. Μακεδονία) και καταιγίδες – Επικίνδυνα φαινόμενα και στην Αττική

Τελευταία από Εκδηλώσεις