“Ο ΛΥΡΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ” από το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς στη συναυλία, “Τα Μουσικά Σχολεία συναντούν τον Θεοδωράκη”

///

Θερμό χειροκρότημα εισέπραξαν οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε από τα τέσσερα Μουσικά Σχολεία Δυτικής Μακεδονίας – Σιάτιστας, Καστοριάς, Αμυνταίου και Πτολεμαΐδας στην κατάμεστη Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη. Ήταν η 1η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων Δυτικής Μακεδονίας.

Μια συναυλία με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, την οποία εμπνεύστηκε η Σύμβουλος Εκπαίδευσης, ΠΕ79.01 κ. Χαρά Κατσώχη και την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η ΔΔΕ Π.Ε. Κοζάνης.

Μια συναυλία που προσέφερε πραγματική συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ακούγοντας αυτά τα υπέροχα παιδιά και από τα τέσσερα Μουσικά Σχολεία να ερμηνεύουν τον “Ποιητικό Θεοδωράκη”, τον “Λυρικό Θεοδωράκη”, τον “Επαναστατικό Θεοδωράκη”, τον “Θεοδωράκη του Αγώνα και της Ελπίδας”.

Συγχαρητήρια στο Σύνολο του σχολείου μας και στον υπεύθυνο καθηγητή κ. Ιωάννη Ζορπίδη, που ερμήνευσε τα τραγούδια, Όμορφη πόλη, Φαίδρα, Δακρυσμένα Μάτια, Μαργαρίτα Μαγιοπούλα !

Μια υπέροχη συναυλία, μετά την οποία αγωνιούμε για την 2η Συνάντηση των Μουσικών Σχολείων μας!

Προηγούμενο Άρθρο

Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς: Εορταστικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων

Επόμενο Άρθρο

Οι νικητές του fonikastorias.gr για το live του Δημήτρη Ζερβουδάκη στην Καστοριά!

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Aίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων στην Ε.Ο. Κοζάνης-Ιωαννίνων

Σε συνέχεια της από 13-01-2026 Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Νέο Κοινό Αγγλόφωνο Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Μηχανική Σχεδιασμού Προϊόντων

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνουν την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης