Με τον διαγωνισμό ψαρέματος ολοκληρώθηκε σήμερα η 22η Γιορτή Καστοριανού Ψαριού του Συλ. “Το Απόζαρι” (φωτογραφίες)

/

Με τον διαγωνισμό ψαρέματος που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην βόρεια παραλία – περιοχή Απόζαρι, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της 22ης Γιορτής Καστοριανού Ψαριού που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος  “Το Απόζαρι”.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 10 παιδιά αγόρια και κορίτσια, διαφόρων ηλικιών.

Πρώτος αναδείχθηκε ο Τζώρτζης Ανδρέας, δεύτερος ο Τσέλεκας Πρόδρομος και στην τρίτη θέση ισοβάθμισαν (με το ίδιο σύνολο ψαριών) οι Κωνσταντινίδης Παναγιώτης και Μπέκος Χάρης.

Στους νικητές δόθηκαν δώρα που προσέφερε το κατάστημα του κ. Ηλιόπουλου, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες, προσέφερε δώρα ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Καστοριάς και απονεμήθηκαν έπαινοι από τον Σύλλογο ‘Το Απόζαρι”, ενώ το Good Bite του Δημ. Κορεντσίδη προσέφερε σάντουϊτς.

fonikastorias.gr  

Προηγούμενο Άρθρο

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία των Μπίγαλη, Βόσσου, Πωλίνα και Μαντώ στους Μανιάκους!

Επόμενο Άρθρο

Φωτιά τώρα στην Κερατέα: Καίγονται σπίτια – Εντολή εκκένωσης έξι οικισμών

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024-Φεστιβάλ Αυλής: «Γυναίκες γράφουν…»: Αφιέρωμα στη Γυναικεία Λογοτεχνία, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου & Ανδρομάχη Κάρτζου

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024-Φεστιβάλ Αυλής «Γυναίκες γράφουν…»: Αφιέρωμα στη Γυναικεία Λογοτεχνία, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου & Ανδρομάχη Κάρτζου Στην