Με μιά εξαιρετική εκδήλωση ο οπακ “Μύησις” γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του – Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Νεανικού χορευτικού τμήματος του Ομίλου (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

/

Με συναυλία από τους Banda Entopica και τη συμμετοχή, των χορευτικών του τμημάτων, του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ψυχαγωγώ» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορησού «Ο Άγιος Διονύσιος», ο Όμιλος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις» γιόρτασε χθές το βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο του Πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας, τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

Η υπέροχη εκδήλωση, ξεκίνησε με χαιρετισμούς, από την Πρόεδρο της “Μύησις” Ιφιγένεια Πάντσου και τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Καλλίνικο.

Σ’ ένα πρόγραμμα, με χορούς από την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη, τα χορευτικά τμήματα της “Μύησις” έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ιδιαίτερα θα σταθούμε στο πολυπληθές χορευτικό τμήμα των Νέων του Ομίλου, που με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, απέδειξε ότι αποτελεί το μέλλον του οπακ “Μύησις”.

Συγκινητική όμως ήταν και η εμφάνιση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ψυχαγωγώ», ενώ και η παρουσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορησού ¨Ο Άγιος Διονύσιος”, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Η πολύ όμορφη εκδήλωση έκλεισε με ένα ανεπανάληπτο γλέντι μέχρι τα μεσάνυχτα, με τoυς εξαιρετικούς Banda Entopica.

fonikastorias.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας “ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ” | 4-7-2024

Επόμενο Άρθρο

Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Νομού Καστοριάς: Ανακοίνωση διενέργειας εκλογών

Τελευταία από Εκδηλώσεις