Λευκό και εντυπωσιακό τοπίο στο Πισοδέρι Φλώρινας

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, στα λευκά ντύθηκε το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου στη Φλώρινα, με το χιόνι να αγγίζει τα 10 εκατοστά, χωρίς να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Το πρώτο, στην ουσία, χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, δημιούργησε ειδυλλιακό τοπίο για κατοίκους και επισκέπτες, προκειμένου να έρθουν να απολαύσουν τα παιχνίδια με το χιόνι.

Οι εργασίες συντήρησης των εναέριων αναβατήρα και των πιστών έχουν ολοκληρωθεί, με τους υπευθύνους λειτουργίας του χιονοδρομικού να περιμένουν το απαιτούμενο χιόνι για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Το πρώτο χιόνι έπεσε και οι πίστες του χιονοδρομικού περιμένουν να υποδεχτούν όσους αγαπούν τα χειμερινά σπορ για να απολαύσουν τις 13 πίστες ευρωπαϊκών προδιαγραφών που διαθέτει το χιονοδρομικό και τους επισκέπτες που απολαμβάνουν τα παιχνίδια με το χιόνι.

Ρεπορτάζ: Θωμαή Αδάμου

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα αναβίωσης της «Βόλτας στο Τσαρσί» (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Επόμενο Άρθρο

Επικίνδυνες φαιδρότητες: Αυτά (καλό είναι να μη) συμβαίνουν (Γράφει ο Αργύρης Σακαλής)

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία