Kosmima24.gr | Παιδικές ταυτότητες: το πιο κομψό και… πρακτικό δώρο!

κατηγορία : Uncategorized από

Αποτελούν ένα ξεχωριστό κόσμημα, που από το όνομά του και μόνο καταλαβαίνει κανείς τη σημαντική του αξία: οι παιδικές ταυτότητες είναι οι πρώτες και πιο στυλάτες ταυτότητες στη ζωή του παιδιού σας.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα κοσμήματα αυτά έχουν εντελώς συμβολικό χαρακτήρα και γι’ αυτό το λόγο συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο διαδεδομένα δώρα για τη βάφτιση ενός βρέφους. Δηλαδή για τη στιγμή που αποκτά το όνομά του. Όντως οι παιδικές ταυτότητες αποτελούν ένα υπέροχο και κομψό κόσμημα, ίσως το πρώτο μαζί με τον βαφτιστικό σταυρό, που λαμβάνει ένας άνθρωπος, έχοντας πάνω τους χαραγμένο του όνομα που θα κουβαλά για την υπόλοιπη ζωή του.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η αξία της παιδικής ταυτότητας. Για όσους δεν είναι γονείς… και ειδικά για όσους δεν είναι και… προσεκτικοί, οι παιδικές ταυτότητες μπορούν κυριολεκτικά να σας σώσουν από κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όπως ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ, που για κακή του ώρα, άφησε υπεύθυνο για τη φύλαξη του μικρού αγοριού τους, όσο εκείνοι θα έλειπαν για μερικές ώρες σε ένα γεύμα, τον αδερφό του άνδρα και θείου του μωρού!

Άμαθος από φύλαξη μωρών, ο θείος έπρεπε να το προσέχει και κάποια στιγμή να το βγάλει μια βόλτα με το καρότσι στο πάρκο. Αυτό και έκανε, ωστόσο, ξέχασε ότι τα μωρά απαιτούν απόλυτη συγκέντρωση και τα μάτια δεκατέσσερα! Πάνω στην αφηρημάδα του, λοιπόν, και ενώ αγόραζε ένα πολύχρωμο μπαλόνι για να το δέσει στο καροτσάκι του μικρού ανιψιού του, μπερδεύτηκε και κατά λάθος πήρε ένα διπλανό, ολόιδιο καρότσι με ένα άλλο μωράκι μέσα, που στεκόταν ακριβώς δίπλα στο δικό του! Χωρίς καν να το σκεφτεί, έδεσε το μπαλόνι και το έβαλε για το σπίτι! Η κανονική μητέρα του μωρού που πήρε κατά λάθος, ήταν σκυμμένη ψάχνοντας χρήματα στο πορτοφόλι της, ώστε να αγοράσει και η ίδια ένα μπαλόνι για το μικρό της. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, έπαθε σοκ! Ο θείος της ιστορίας μας όμως… ήδη ήταν άφαντος!

Έμπειρη η μάνα, έλεγξε κατευθείαν στο βρέφος να δει αν είχε κάποια ταυτότητα στην οποία να ήταν χαραγμένο το όνομά του. Και ναι, ευτυχώς είχε! Αμέσως πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ανέφερε το σκηνικό, το όνομα του… λάθος παιδιού και από εκεί σήμανε συναγερμός! Ο θείος πάλι, του πήρε χρόνο να καταλάβει τι είχε γίνει. Επέστρεψε σπίτι με την ησυχία του και όταν πήγε να βγάλει το μωρό από τα σκεπάσματα όπως ήταν στο καροτσάκι, βλέπει ένα όμορφο… κοριτσάκι, ντυμένο στα ροζ να του χαμογελά! Ο μικρός ανιψιός του είχε κάνει φτερά! Ευτυχώς και το κοριτσάκι είχε πάνω του τη δική του ταυτότητα με το όνομά του, γεγονός που ανακούφισε τον αφηρημένο θείο, ο οποίος ύστερα από όλα αυτά έτρεξε επίσης με τη σειρά του στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα!

Η κινητοποίηση ήταν άμεση από τις αρχές, πολύ γρήγορα τα δύο μωράκια βρέθηκαν στη σωστή οικογένεια και όλοι ήταν ανακουφισμένοι. Όσο για τον θείο, δεν είπε τίποτα εκείνο το βράδυ στον αδερφό του! Η λαχτάρα ήταν τέτοια, που ήθελε μέρες για να ηρεμήσει!

logo_kosmima24

Θέλετε και εσείς να αποφύγετε τέτοιες λαχτάρες, για να κοιμάστε ήσυχοι, όταν πρόκειται να εμπιστευθείτε τους θείους για τη φύλαξη των παιδιών σας; Θέλετε μάλιστα να το κάνετε αυτό με κομψό τρόπο; Το kosmima24 έχει τη λύση με μια σειρά από παιδικές ταυτότητες για αγόρια και κορίτσια που ξέρουν πώς να ξεχωρίζουν για κάθε περίπτωση. Με μια βόλτα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε χρυσές ταυτότητες με πολύτιμους λίθους και γεμάτα χρώματα, που περιμένουν να χαράξετε επάνω τους το όνομα του παιδιού σας, την ημερομηνία της γέννησής του ή ακόμα και μια φράση που θεωρείται χαρακτηριστική. Για λόγους ομορφιάς, αλλά και για… να προλάβετε καταστάσεις, το kosmima24.gr έχει τη λύση: δώστε από νωρίς στο παιδί σας το παιδικό κόσμημα που του ανήκει!