Kosmima24.gr : Νέες παραλαβές!

κατηγορία : Uncategorized από

Μια φορά κι έναν καιρό σε ένα δάσος μακρινό βρισκόταν κρυμμένο το βασίλειο των νεραϊδών. Όλες τους ήταν πολύ όμορφες και χαριτωμένες, καθώς τριγυρνούσαν ανέμελες ανάμεσα στα δέντρα και τραγουδούσαν με τις μελωδικές φωνές τους. Με τα φτερά τους μπορούσαν να πετάξουν πάνω από πόλεις και χωριά θέλοντας να βοηθήσουν ανθρώπους που είχαν την ανάγκη τους.

Μια μέρα, η νεράιδα Ροζαλία, που την ομορφιά της ζήλευαν ακόμη και τα τριαντάφυλλα, καθώς πετούσε είδε ένα παλικάρι να προσπαθεί να δαμάσει ένα άλογο. Το άλογο ήταν τόσο άγριο και αφηνιασμένο που ο νέος μετα βιας το συγκρατούσε. Τότε η Ροζαλία με τα μαγικά της κατάφερε να ηρεμήσει το ζώο και το παλικάρι μπόρεσε επιτέλους να ανέβει πάνω του. Η νεράιδα έφυγε γρήγορα για να μην τη δει.

Από εκείνη τη στιγμή, όμως, κάτι είχε συμβεί μέσα της. Δεν μπορούσε πλέον να ξεχάσει τη μορφή του γοητευτικού παλικαριού και κάθε μέρα πήγαινε κρυφά και παρακολουθούσε τις κινήσεις του. Ντρεπόταν να παρουσιαστεί μπροστά του. Εξάλλου αυτή ήταν μια νεράιδα και αυτός ένας απλός θνητός. Πού και πού τραγουδούσε ένα όμορφο τραγούδι κάνοντας τον νέο να ψάχνει με τα μάτια του τριγύρω προσπαθώντας να εντοπίσει την πηγή αυτής της υπέροχης μελωδίας.

Ένα βράδυ καθόταν στενοχωρημένη πάνω σε ένα δέντρο. Η μητέρα της την είδε έτσι και πήγε κοντά της να μάθει τι είναι αυτό που την απασχολεί. Η Ροζαλία της εκμυστηρεύθηκε την έρωτά της για το όμορφο παλικάρι με το άλογο. Ομολόγησε πως θα έδινε τα πάντα προκειμένου να γίνει και αυτή θνητή και να μπορέσει να ζήσει μαζί του. Τότε η μητέρα της έκανε κάτι που η Ροζαλία δεν το περίμενε ποτέ… Έβγαλε από το μπαούλο της ένα περίτεχνο χρυσό βραχιόλι που πάνω του είχε μαύρα διαμάντια.

«Αυτό θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου», της είπε. «Το βραχιόλι είναι μαγικό και όποια νεράιδα το φοράει χάνει τις ιδιότητές της και γίνεται θνητή. Εαν η ευτυχία σου είναι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τότε χρησιμοποίησέ το και ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις»!

Η Ροζαλία φόρεσε το μαγικό βραχιόλι και αμέσως έχασε όλες τις δυνάμεις της μαζί και τα φτερά της. Το άλλο πρωί έτρεξε στο λιβάδι που είχε συναντήσει τον νεαρό. Τον πλησίασε ψιθυρίζοντας το τραγούδι που τον είχε σαγηνέψει όλο αυτό το διάστημα. Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε… και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα χάρη στο πολύτιμο βραχιόλι!

logo_kosmima24

Μπορεί τα παραμύθια να είναι απλώς αποκυήματα της φαντασίας μας. Μας ταξιδεύουν πραγματικά σε κόσμους μαγικούς, παρότι δεν είναι αληθινά. Αληθινά, ωστόσο, είναι τα φινετσάτα κοσμήματα κάνουν πάντα τη διαφορά στην εμφάνισή μας και κάθε γυναίκα αποκτά αυτοπεποίθηση φορώντας τα. Για τη Ροζαλία το βραχιόλι ήταν το μέσο να εκπληρώσει την επιθυμία της. Για εσάς;

Μπορείτε εύκολα να μάθετε την απάντηση, μόλις πληκτρολογήσετε kosmima24.gr! Χωρίς τη μαγεία των παραμυθιών, αλλά με τέχνη και πείρα, σας καλούμε να διαλέξετε το αγαπημένο σας βραχιόλι από την υπέροχη συλλογή μας σε χειροποίητα χρυσά βραχιόλια και να το αποκτήσετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικές και να ζήσετε ακόμα πιο πολλές υπέροχες στιγμές.