Κωπηλατικό σκάφος απέκτησε η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ Ν. Καστοριάς

/

Τα  εγκαίνια  του  σκάφους  το οποίο θα  χρησιμοποιηθεί  για τις προπονήσεις  των  ωφελούμενων  του Κέντρου Ημέρας,  έγιναν  σήμερα το πρωί  στις εγκαταστάσεις  του  ΔΗ.ΝΑ.Κ. Καστοριάς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος  ο οποίος  συνεχάρη τα μέλη του  Δ.Σ. της Εταιρείας,  για την πρωτοβουλία τους.

Το  σκάφος   εγκαινίασε ο αντιπεριφερειάρχης  Καστοριάς  Δημήτρης  Σαββόπουλος , τονίζοντας ότι « καθήκον  της  Περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας   είναι  να στηρίζει  τέτοιες  δομές και  δράσεις».

Το κωπηλατικό σκάφος  αγοράστηκε  με την αρωγή της Περιφέρειας   Δυτικής Μακεδονίας και  της Περιφερειακής  Ενότητας Καστοριάς .

«Με αυτή την παράκτια βάρκα,  τα παιδιά του  Κέντρου Ημέρας θα έχουν την δυνατότητα  να συμμετέχουν  ως ισότιμοι πολίτες σε  αθλητικές  δραστηριότητες όπως αυτή», ανέφερε ο πρόεδρος  της  Εταιρείας Προστασίας  Ατόμων με  Αυτισμό Δ.Α.Δ Ν. Καστοριάς Αναστάσιος  Αριστοτέλους.

Οι προπονήσεις  θα  ξεκινήσουν σύντομα. Αρχικά θα  συμμετέχουν  ωφελούμενοι άνω των  16 ετών.

fonikastorias.gr – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Νίκος Παπαθανάσης: Ελπιδοφόρο μήνυμα για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή η υπερκάλυψη των διαθέσιμων πόρων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στις περιοχές Δίκαιης Μετάβασης

Επόμενο Άρθρο

Ένταξη του Έργου «Βελτίωση της εισόδου και των υποδομών του Γηροκομείου Καστοριάς για τα ΑμεΑ», προϋπολογισμού 180.000,00 ευρώ

Τελευταία από Αθλητικά