ΚΕΘΕΑ Δυτ. Μακεδονίας: Προβολή ταινίας στην Καστοριά

//

Το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στο πλαίσιο των δράσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει :

Προβολή της ταινίας : «Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ» την Παρασκευή 21  Ιουνίου  2024 και ώρα:  18:00στο ΠΑΡΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ στην Καστοριά. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μέλη, γονείς, εθελοντές, προσωπικό και φίλοι του  Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ  θα βρεθούμε μαζί με στόχο να γιορτάσουμε και να μεταδώσουμε το μήνυμα για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις.

Σας περιμένουμε όλους !

«πάμε μαζί »είναι το μήνυμα που στέλνει το ΕΣΠΑ Πολυδύναμο Κέντρο και Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

ΚΕΘΕΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Ημερίδα με θέμα «Το ψυχικό σθένος στη ζωή και τον αθλητισμό» από τον Α.Σ. Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Κέντρο Υγείας Καστοριάς: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη (φωτο)

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Επίσκεψη της π. Υπουργού και Προέδρου του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη κ. Άννας Διαμαντοπούλου και του καθηγητή του Μ.Ι.Τ. και Πρόεδρου του Κύκλου Ελλήνων Ακαδημαϊκών της Βοστώνης κ. Γρηγόρη Στεφανόπουλου, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα τη Νέα Πανεπιστημιούπολη, στη ΖΕΠ Κοζάνης, επισκέφτηκαν χθες η π.

Πάνος Κεπαπτσόγλου: “Επιβάλλεται να αντιμετωπίσουμε τις συνεχείς… επισκέψεις αρκούδων και αγριογούρουνων στις κατοικημένες περιοχές προτού θρηνήσουμε θύματα”

Απέναντι σε ένα τεράστιο πρόβλημα που συνεχώς διογκώνεται, στεκόμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μια λύση. Επιβάλλεται να