ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας: Eπιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα Υπηρεσίας (φωτογραφίες)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι #Ενώσεις_Αστυνομικών_Υπαλλήλων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας τέλεσαν σήμερα (14-02-2026), επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των #Πεσόντων_Αστυνομικών_εν_ώρα_Υπηρεσίας.

 #Τιμούμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη τους συναδέλφους μας, που έδωσαν τη ζωή τους προασπίζοντας τη δημόσια ασφάλεια και την ειρηνική διαβίωση των πολιτών. Η απόδοση τιμών είναι χρέος όλων των Αστυνομικών και αποτελεί το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε, ώστε να διατηρηθεί η θυσία των συναδέλφων μας ανεξίτηλη στον χρόνο.

Τον οφειλόμενο φόρο τιμής απέδωσαν στους πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικούς με καταθέσεις στεφάνων ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Έξαρχος, καθώς και οι Διευθυντές των Διευθύνσεων  Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Η θυσία τους παραμένει ανεξίτηλη στον χρόνο και ζωντανή στη συλλογική μας μνήμη.

Δεν ξεχνάμε. Τιμούμε.

ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

 

Προηγούμενο Άρθρο

Άννα Καραμανλή, υφ. Τουρισμού: “Η Καστοριά διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αναδειχθεί σε κορυφαίο θρησκευτικό προορισμό”

Επόμενο Άρθρο

“The Μαμπέτι Show”: Radio Caroline – Η επανάσταση στα ραδιο-κύματα! S02E14

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Δυτ. Μακεδονία: Εγκρίθηκε το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό – Καστοριά: Η μοναδική Δημοτική Ενότητα της Δυτ. Μακεδονίας στην κατηγορία Γ (Αναπτυσσόμενες περιοχές)

kozan.gr: Τι προβλέπει το νέο Τουριστικό Χωροταξικό για τη Δυτική Μακεδονία – Πού κατατάσσονται Κοζάνη, Πτολεμαΐδα,

Ένεση ρευστότητας στην τοπική οικονομία: 265 επιχειρήσεις της Δυτ. Μακεδονίας στηρίζονται πλέον μέσω του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία 2021-2027», μετά από 127επιπλέον εγκρίσεις επιχειρηματικών σχεδίων

 Δύο νέες αποφάσεις τού Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γ. Αμανατίδη, σηματοδοτούν ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα στη