Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Φιλοπτώχου εκφράζουν τις θερμότερες και πιο ειλικρινείς τους ευχαριστίες στον καταξιωμένο Καστοριανό σχεδιαστή μόδας, κ. Παναγιώτη Ιντζίδη (Panas ID).
Η χθεσινή βραδιά της 22ης Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Καστοριάς ήταν μια πραγματική γιορτή πολιτισμού και ανθρωπιάς. Ενα φαντασμαγορικο event γεμάτο μόδα ,χορό και μουσική.
Το 10ο επετειακό Fashion Gala δεν μαγνήτισε μόνο τα βλέμματα με τις υπέροχες και υψηλής αισθητικής δημιουργίες του κ. Ιντζίδη, αλλά άγγιξε και τις καρδιές όλων μας, καθώς ο σχεδιαστής επέλεξε να διαθέσει τα έσοδα της εκδήλωσης για την ενίσχυση του συλλόγου μας.
Η ανιδιοτελής αυτή προσφορά και η έμπρακτη στήριξή του στο έργο μας αποτελούν πολύτιμο στήριγμα για τη συνέχεια των προσπαθειών μας. Ο Παναγιώτης Ιντζίδης αποδεικνύει ότι η υψηλή ραπτική μπορεί να υπηρετήσει τον άνθρωπο και την κοινωνία με τον πιο όμορφο τρόπο. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, έμπνευση και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην καλλιτεχνική και επαγγελματική του πορεία.
Με βαθιά εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Το Δ.Σ.







