Εξιχνιάσθηκε περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας που διαπράχθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Καστοριάς

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκε προ επταμήνου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καστοριά.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι την 25-12-2023 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καστοριά, προκάλεσαν φθορές στο ανωτέρω κατάστημα, ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού, συνολικής αξίας περίπου -4.000- ευρώ.

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των προαναφερόμενων αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 42 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Προηγούμενο Άρθρο

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δ.Μ. Γιώργο Αμανατίδη ο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με Χρήση Εφαρμογών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης»

Επόμενο Άρθρο

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας “ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ” | 18-07-2024

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Kατάταξη 31 νέων Δοκίμων Αστυφυλάκων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας (φωτογραφίες)

Σήμερα 09-10-2026 τo πρωί πραγματοποιήθηκε, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, η