Έρχεται 2η Έκθεση Κλασικών Οχημάτων Καστοριάς

/

Μια καλοκαιρινή διήμερη γιορτή του κλασικού οχήματος που θα περιλαμβάνει στατική έκθεση, ζωντανή μουσική και περιήγηση

Η Ομάδα Κλασικών Οχημάτων Καστοριάς (Ο.ΚΛ.Ο.Κ), ένα χρόνο μετά την πρώτη της επιτυχημένη στατική έκθεση οχημάτων, επανέρχεται με μία εμπλουτισμένη διήμερη εκδήλωση που φιλοδοξεί να σας κρατήσει μακριά από τις παραλίες το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Συνδιοργανωτές είναι η Αντιπεριφέρεια και ο Δήμος Καστοριάς ενώ σημαντική συμβολή έχει η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και, φυσικά, οι ιδιώτες χορηγοί.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την προσέλευση των οχημάτων το μεσημέρι του Σαββάτου (15.00 – 17.00) στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης όπου διεξάγεται η Λαϊκή Αγορά. Από τις 17.00 και μετά το κοινό θα μπορεί να θαυμάσει τα παραταγμένα με χρονολογική σειρά τροχοφόρα, να συνομιλήσει με τους κατόχους και τα μέλη της Ομάδας μας και πιθανά να ανασύρει προσωπικές μνήμες από το παρελθόν.

Για τη διασκέδαση των παρισταμένων μετά τις 21.00 θα φροντίσουν οι MobArt οι οποίοι θα αναλάβουν, με τη ζωντανή τους παρουσία, να μας ταξιδέψουν στις δεκαετίες που τα σημερινά ιστορικά οχήματα αποτελούσαν την πλειοψηφία στους δρόμους. Το μουσικό ταξίδι θα διακοπεί για λίγο, μόνο και μόνο για να γίνουν οι απονομές.

Το πρωί της Κυριακής τα οχήματα θα εκκινήσουν από τον ίδιο χώρο στις 10.30 για να περιηγηθούν σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των όμορφων διαδρομών από αυτές που αφθονούν στην περιοχή.

Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν την πρόσφατα ασφαλτοστρωμένη Γυρολιμνιά και στη συνέχεια θα κινηθούν στους πρόποδες του Βιτσίου για να καταλήξουν στον εγκαταλελειμμένο οικισμό του Κρανιώνα, ένα από τα γνωστότερα αξιοθέατα της Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνέχεια, μετά από ένα δροσερό διάλειμμα στο Δασάκι της Μεσοποταμίας, το κομβόι θα κατευθυνθεί προς το χώρο του γεύματος για μια απολαυστική επαφή με την τοπική γαστρονομία και μία σύντομη επίσκεψη στην αναπαράσταση του προϊστορικού οικισμού του Δισπηλιού.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.

Για όσους επιθυμούν διανυκτέρευση, έχει ληφθεί μία ελκυστική προσφορά από γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. Αρκεί να το δηλώσετε στη φόρμα ώστε οι διοργανωτές να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Σας περιμένουμε στη φετινή μας εκδήλωση ελπίζοντας η επίσκεψή σας να αποτελέσει μία ευχάριστη εμπειρία γεμάτη από vintage ήχους και εικόνες και θα σας γεμίσει ανυπομονησία για την επόμενη!

Προηγούμενο Άρθρο

Απόψε η μεγάλη εκδήλωση Skate 4 Autism στο skate park Καστοριάς!

Επόμενο Άρθρο

Ενημέρωση της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας για τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης

Τελευταία από Εκδηλώσεις