Επίσκεψη του υφ. Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού στην Καστοριά (φωτογραφίες)

“Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα η Καστοριά, με τα τέσσερα τμήματά της και το έμπειρο ακαδημαϊκό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για να καταστήσουν το ίδρυμα ακόμα πιο δυνατό και ισχυρό”, τόνισε ο  υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Νίκος Παπαϊωάννου, ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε την Καστοριά.

Το πρωίο κ. Παπαϊωάννου, συνοδευόμενος από την βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, είχε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, συνάντηση με τα στελέχη του ιδρύματος.

Τον Υφυπουργό καλωσόρισαν η βουλευτής Νέας  Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου και η αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας καθηγήτρια Μαλαματή Λούτα, με τον κ. Παπαϊωάννου να σημειώνει πως η συζήτηση με τα στελέχη του Πανεπιστημίου δεν ξεκίνησε σήμερα, αλλά αποτελεί συνέχεια μιας διαρκούς επικοινωνίας που έχει προηγηθεί πολλές φορές τόσο με τη διοίκηση όσο και με την Βουλευτή Καστοριάς.

Υπογράμμισε ότι δόθηκε έμφαση στην ανταλλαγή απόψεων και στην ανάδειξη κοινών σημείων σύγκλισης, επισημαίνοντας ότι η παιδεία αποτελεί εθνικό προϊόν και προτεραιότητα για το μέλλον. Κατέληξε δε, τονίζοντας ότι η συναίνεση και η κοινή πορεία, ακόμα και απέναντι στα προβλήματα, χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία του Υπουργείου Παιδείας και της ηγεσίας του, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

fonikastorias.gr Ελένη Ψωμαδάκη

Προηγούμενο Άρθρο

Εκδηλώσεις που στηρίζει η Π.Ε. Καστοριάς από 3 έως 8 Σεπτεμβρίου 2016

Επόμενο Άρθρο

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Δεν αποδεχόμαστε να βαφτίζεται «ψέμα» ένα συλλογικό αίτημα

Τελευταία από Τοπικά Νέα