Έντυπο υλικό με το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου σε μορφή QR μπορούν να προμηθευτούν από σήμερα επιχειρήσεις της Καστοριάς

Από σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2024, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, καταλυμάτων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και εμπορικών καταστημάτων, μπορούν να προμηθευτούν -δωρεάν- έντυπο υλικό (αυτοκόλλητα, cartolino, κάρτες), το οποίο περιλαμβάνει σε μορφή QR το εορταστικό πρόγραμμα «8 με 8» του Δήμου Καστοριάς.

Η διανομή θα γίνεται από το Τουριστικό Περίπτερο του Δήμου Καστοριάς στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, καθημερινά (Δευτέρα-Κυριακή) από τις 09:00 έως τις 17:00.

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς_Άροσις το Σαββατοκύριακο 14-15 και την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου

Επόμενο Άρθρο

Τα δρομολόγια της κινητής αστυνομικής μονάδας για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς (16-21/12)

Τελευταία από Τοπικά Νέα