«8με8»: Μία μελωδική συνάντηση αύριο με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς στη Μαγική Λιμνοπολιτεία!

//

Χριστούγεννα, γιορτή αγάπης, χαράς και αισιοδοξίας! Η γέννηση του Θεανθρώπου γεμίζει με γαλήνη τις ψυχές όλων: οι άνθρωποι στρέφουν το βλέμμα τους προς τα πίσω, αναλογίζονται κλασσικές ηθικές αξίες, που ίσως είχαν ξεχάσει και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία! Κυριαρχεί η αγάπη προς τον  συνάνθρωπο , κυριαρχούν όμορφες στιγμές, χαμόγελα, συναδέλφωση και αλληλεγγύη!

Και αυτή τη φορά όμως γιορτάζουμε την Γέννηση του Θεανθρώπου μέσα στη σκιά της πανδημίας COVID-19 και για το λόγο αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη μας να βρεθούμε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι ψάλλοντας και τραγουδώντας.

Γι αυτή τη γιορτή, ο Δήμος Καστοριάς και το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς ενώνουν τις φωνές τους σε μια μελωδική συνάντηση, σε μια συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «8 με 8» του Δήμου Καστοριάς, μαζί με όλους εσάς την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 στη Μαγική Λιμνοπολιτεία «Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας» και ώρα 20:00.

Βάσει των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς της covid-19, η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών θα πρέπει να προσκομίζουν self test.

Υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους είναι η χρήση μάσκας.

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διαδικτυακή Ημερίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα «Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία – Έλα στη θέση μου, μόνο τότε θα με νιώσεις πραγματικά»

Επόμενο Άρθρο

Αντάλλαξε Ευχές σε Γηροκομείο, ΚΑΠΗ και λαϊκή αγορά η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη

Τελευταία από Εκδηλώσεις