8η Διημερίδα + Έκθεση – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

//

Η 8η Διημερίδα + Έκθεση – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη επιστημονική, εκπαιδευτική και εκθεσιακή διοργάνωση στον κλάδο της Υγείας.

Πρόκειται για μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη πρωτοβουλία της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ, των Περιοδικών PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και Υγεία και Ομορφιά, των ιστοσελίδωνwww.PharmaManage.gr, www.medicalmanage.gr, eLearning-PharmaManage.gr, www.greekshares.com και www.y-o.gr που αποδεδειγμένα παρέχουν εξειδικευμένη γνώση και αντικειμενική συμβουλή σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες υγείας.

H μεγαλύτερη σε 9.000 m2  έκθεση και αρτιότερη εκπαιδευτική, επιστημονική διοργάνωση, η 8η Διημερίδα + Έκθεση – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, απευθύνεται σε όλους τους Φαρμακοποιούς και Ιατρούς και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 6.500 Φαρμακοποιούς και  Ιατρούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Για δύο ημέρες, οι επισκέπτες και σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν ιδέες και λύσεις και να ανακαλύψουν πώς μπορούν να επανασχεδιάσουν το επάγγελμά τους μέσα από την προσφορά νέων υπηρεσιών,  προσαρμοσμένες στις εξελίξεις και στις νέες ανάγκες υγείας των πελατών τους. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν συναδέλφους και συνεργάτες από τον χώρο της Υγείας και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.

Με 125 Ομιλητές, Πανεπιστημιακούς, Πολιτικούς, Φαρμακοποιούς, Ιατρούς, Προέδρους Φαρμακευτικών και Ιατρικών Συλλόγων, Συμβούλους και Διακεκριμένων Στελεχών Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών, έχει συνταχθεί ένα πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα με 53 Ομιλίες, 14 Στρογγυλά Τραπέζια, 25 Εργαστήρια και 3 Εξιδεικευμένα Σεμινάρια.

Οι ομιλίες, τα στρογγυλά τραπέζια και τα σεμινάρια θα είναι επικεντρωμένα στους ακόλουθους

5 ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ:

  1. Φαρμακευτική Φροντίδα: Το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτική Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας (Ε.Φ.Ε) στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές και επικοινωνιακές  δεξιότητες απέναντι στις προκλήσεις των υπηρεσιών Υγείας.
  2. Εξελίξεις στο Επάγγελμα: Στρογγυλά τραπέζια με συζητήσεις για τα πλέον επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο επαγγελματία υγείας.
  3. Marketing και Διαχείριση: Σύγχρονες προτάσεις για τη Διοίκηση και το Marketing Φαρμακείου και Ιατρείου.
  4. Καινοτομία και Τεχνολογία: Όλες οι νέες προκλήσεις για καινοτόμες υπηρεσίες και αξιοποίηση της τεχνολογίας στο Φαρμακείο και στο Ιατρείο.
  5. Εναλλακτικές Προσεγγίσεις στην Υγεία: Οι φυσικές και εναλλακτικές λύσεις στην Υγεία, ένας τομέας που αναπτύσσεται.

ΜΕ 3 ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ:

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν περισσότερες από 100 εταιρείες, που στηρίζουν έμπρακτα την επαγγελματική εξέλιξη των Φαρμακοποιών και των Ιατρών.

Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ:

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ 4.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 6. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ7. ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 8. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ 9. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ 10. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 11. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ και
    12. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

Σας περιμένουμε στην 8η Διημερίδα + Έκθεση – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με Εκτίμηση,

Κατερίνα Καλογερά

Assistant Manager

8η Διημερίδα Καταχώρηση 21x28

Προηγούμενο Άρθρο

Έγινε η υπογραφή του Καταστατικού της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Τα κουφώματα και τα παράθυρα του Γηροκομείου Καστοριάς αντικαταστάθηκαν με χρηματοδότηση του ΤΑΡ (φωτογραφίες)

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 – Φεστιβάλ Αυλής Μουσική Παράσταση από το Δημοτικό Ωδείο «Δημήτριος Μπαϊρακτάρης & Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη»

Η «Καλοκαιρινή Συναυλία» της μπάντας του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς φέτος πλαισιώνεται από αγαπημένα έργα των