??

70 Ασπίδες Προσώπου παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

/

Παραδόθηκαν πριν λίγο, σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου 2020, εβδομήντα (70) προστατευτικές ασπίδες προσώπου στο Νοσοκομείο από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, οι οποίες καλύπτουν όλο το εμπρόσθιο μέρος του προσώπου, παρέχοντας ευκρίνεια και μεγαλύτερη προστασία στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η εξεύρεση των προστατευτικών ασπίδων έγινε στο πλαίσιο έρευνας της Π.Ε. Καστοριάς για προμήθειά τους, όμως τελικά:

  • οι 50 από αυτές δόθηκαν ΔΩΡΕΑΝ από την εθελοντική ομάδα νέων “Covid-19 Response Greece”, την οποία ευχαριστεί θερμά για την ευγενική τους χορηγία ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, και
  • οι 20 προμηθεύτηκαν από την ΠΕ Καστοριάς, σε συνεργασία με επαγγελματίες και ιδιώτες της ελληνικής αγοράς.

Παράλληλα, σήμερα η Π. Ε. Καστοριάς παρέδωσε συμπληρωματικό υλικό για την πλήρη λειτουργία των δύο αναπνευστήρων πίεσης στοχευμένου κυψελιδικού, που είχε προμηθευτεί για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου.

Π.Ε. Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Διευκρίνιση Γρηγόρη Χάτσιου για τον Τραπεζικό Λογαριασμό του Νοσοκομείου Καστοριάς που δόθηκε στη δημοσιότητα

Επόμενο Άρθρο

Στα 37 ανήλθαν τα επίσημα επιβεβαιωμένα θετικά στον κορωναϊό κρούσματα στον Νομό μας

Τελευταία από Τοπικά Νέα