Νέα δημοσκόπηση Metron Analysis: Οικονομία και ανεργία οι μεγάλοι φόβοι για το 56% των πολιτών

Νέα δημοσκόπηση στην οποία οι έλληνες ανησυχούν για την οικονομία και την ανεργία. Δηλώνουν ότι δεν θέλουν πρόωρες εκλογές σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει «το Βήμα της Κυριακής».

Στη δημοσκόπηση σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με σχεδόν 18 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ως σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας, 4 στους 10 πολίτες απάντησαν πως θεωρούν την οικονομία.

Την ανεργία ανέφερε το 16%, την ιατρική περίθαλψη και την επιδημία του κοροναϊού το 14%, το προσφυγικό – μεταναστευτικό το 9% και την εξωτερική πολιτική το 7%.

Δημοσκόπηση: Πώς κρίνουν οι πολίτες την κυβέρνηση

Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να συμπληρώνει έναν χρόνο διακυβέρνησης, οι πολίτες δηλώνουν στην πλειοψηφία τους ικανοποιημένοι από το έργο και τους χειρισμούς της.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 37,7% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,3%, το Κίνημα Αλλαγής με 5,2%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Ελληνική Λύση με 2,9%, το ΜΕΡΑ25 με 3%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%.

dikaiologitika.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Δυτ. Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Επόμενο Άρθρο

Koρωνοϊός: Να τι γνωρίζουμε για τον SARS-CoV-2, έξι μήνες από την έναρξη της πανδημίας

Τελευταία από Ελλάδα

Εξαιρετική η παρουσία της Μικτής Παραδοσιακής Χορωδίας του Π.Σ. Καστοριάς “Αθαν. Χριστόπουλος” στη 32η Χορωδιακή Συνάντηση Ερμιόνης (φωτογραφίες)

Μία εξαιρετική μουσική εμπειρία ήταν η συμμετοχή της #Μικτής_Παραδοσιακής_Χορωδίας #Καστοριάς_Αθανάσιος_Χριστόπουλος στην #32η_Χορωδιακή_Συνάντηση_Ερμιόνης στον πανέμορφο χώρο του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 7ο αντάμωμα Μικρασιατών στη Νέα Ιωνία Αττικής – Ο Σύλλογος Απολλωνιαδιτών Καστοριάς συμμετείχε στο μεγάλο αυτό αντάμωμα (φωτογραφίες)

Η διάθεση των απογόνων των Μικρασιατών προσφύγων από όλη την Ελλάδα, να συμμετέχουν στο ετήσιο αντάμωμά