Μιά υπέροχη μουσικοθεατρική βραδιά από τον Προοδευτικό στην αυλή του Αρχοντικού Πηχεών (φωτογραφίες)

/

Μιά, υπέροχη, νοσταλγική μουσικοθεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, που διοργάνωσε ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς, απόλαυσε χθές το βράδυ το μουσικόφιλο κοινό της πόλης μας, στην στην αυλή του Αρχοντικού Πηχεών.

Με φόντο τον πύργο του Αϊφελ, διακοσμημένο με φωτογραφίες του Αττίκ, ο εκπληκτικός τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός, με έντονη παρουσία στις μουσικές σκηνές της Αθήνας και με συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, Γιώργης Χριστοδούλου, συνοδευόμενος από τον υπέροχο Ορφέα Δέμη στο πιάνο, ερμήνευσε, με έναν ιδιαίτερο αφηγηματικό τρόπο, «παίζοντας» παράλληλα με το κοινό, μεγάλες επιτυχίες των, Αττίκ, Σογιούλ, Κυπαρίσση, Γιαννίδη, Ζαχαρόπουλου.

Το τραγούδι δε, «Δυό πράσινα μάτια με μπλέ βλεφαρίδες», σιγοτραγούδησε μαζί του, όλο το κοινό, το οποίο στο τέλος καταχειροκρότησε τους δύο θαυμάσιους καλλιτέχνες.

Την εκδήλωση προλόγισε η Γραμματές του Προοδευτικού, Φιλιώ Καρασαββίδου.

Στέργιος Γ. Ιατρού

Προηγούμενο Άρθρο

Διακοπή υδροδότησης σήμερα στην περιοχή “Νέα Συνοικία” του Άργους Ορεστικού

Επόμενο Άρθρο

Συντονισμός ενεργειών των φορέων για την έλευση του φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία

Τελευταία από Εκδηλώσεις

«Με τα φτερά του βιβλίου»: Εκδήλωση για τη φιλαναγνωσία στο Αμφιθέατρο «Φίλιππος Πετσάλνικος» στην Καστοριά από το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, η Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Πληροφόρησης, η Ολιστική Μέριμνα και το Εργαστήρι Βιβλίου BookLab του Πανεπιστημίου Δυτικής