31 τζίπ «αναστάτωσαν» ευχάριστα για ένα τριήμερο την πόλη και τον Νομό μας (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Μιά ευχάριστη «αναστάτωση», έζησε για ένα τριήμερο, ο Νομός μας αλλά και ιδιαίτερα σήμερα η πόλη μας.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Φίλων Αυτοκινήτου Jeep, πραγματοποίησε από τις 2 έως και τις 4 Νοεμβρίου, την 14η Πανελλήνια Συνάντησή του στην Καστοριά, διαφημίζοντας όλο αυτό το διάστημα με τον καλύτερο τρόπο, την πόλη και τον Νομό μας.

Τόσο ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Χατζηϊωακειμίδης, όσο και ο Αντιπρόεδρος κ. Αβραάμ Τεκερλής, αναφέρθηκαν στις ευχάριστες στιγμές που πέρασαν στην Καστοριά αλλά και στην διαδρομή τους, χθές στον Γράμμο, με εκκίνηση από το ξενοδοχείο LIMNEON, Φράγμα Βράχου, Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στον Γράμμο και επιστροφή στην Καστοριά.

Σήμερα, από το πάρκινγκ της Αντιπεριφέρειας, έκαναν την διαδρομή του εσωτερικού γύρου της λίμνης, με δωρεάν επίσκεψη στην Σπηλιά του Δράκου (κατόπιν ενεργειών του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας, Λάζ. Ζήση), στάση και επίσκεψη στη συνέχεια στην Ι. Μονή Παναγίας Μαυρωτίσσης και επιστροφή στο πάρκινγκ.

Στην Πανελλήνια αυτή Συνάντηση στην Καστοριά, συμμετέχουν 31 πληρώματα, με 80 άτομα, ενώ σημαντική ήταν και η συμμετοχή του Συλλόγου Νεφροπαθών Καστοριάς, όπου ταυτόχρονα προωθήθηκε και η δωρεά οργάνων, όπως ανέφερε στον χαιρετισμό της και η συμπολίτισσά μας Μαρία Νάτσιου, η οποία μαζί με τον επίσης συμπολίτη μας Νίκο Μπόραβο, βοήθησαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης , όπως και ο Δήμος μας, ο οποίος πρόσφερε στα μέλη της Jeep Club, διαφημιστικό υλικό της Καστοριάς.

Από τη μεριά της, η πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Καστοριάς Σοφία Μιχαηλίδου, παρουσία και της εκπροσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών Λίτσας Σκρέκα, ευχαρίστησε την Jeep Club για την ευκαιρία που έδωσε στον Σύλλογο να αφυπνίσει τον κόσμο της Καστοριάς στην δωρεά οργάνων, γιατί δεν είναι καθόλου ευαισθητοποιημένος, όπως τόνισε.

Κλείνοντας να αναφέρουμε, ότι στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς «620».

Στέργιος Γ. Ιατρού