20η Επέτειος Εκδήλωσης Απονομής Υποτροφιών σε αριστούχους Απόφοιτους Μαθητές του Νομού μας από τον Συλ. Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Ν.Υόρκης (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

/

Για εικοστή συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Καστοριέων « Ομόνοια « Νέας Υόρκης, βράβευσε τους αριστούχους τελειόφοιτους μαθητές Λυκείων της Π.Ε Καστοριάς.

Η πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα έγινε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς.

Το «παρών» έδωσαν το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» Νέας Υόρκης Βασίλειος Αθανασόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου  Χρήστος Γιώβες καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Σε δηλώσεις του το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» Νέας Υόρκης Βασίλειος Αθανασόπουλος, μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου του συλλόγου Δήμου Σιώκη, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους μαθητές της Π.Ε Καστοριάς που αρίστευσαν.

Την εκδήλωση προλόγισε ο γ.γ. του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Καστοριάς» Μάρκος Λάτσιος. Στον σύντονισμο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συλλόγου Υποτροφιών Καστοριάς Κλεοπάτρα Χαραχούση, συνεχάρη τον Σύλλογο Καστοριέων «Ομόνοια» Νέας Υόρκης για την κίνησή του αυτή ενώ παράλληλα συνεχάρη τους μαθητές οι οποίοι αρίστευσαν. Ανακοίνωσε ακόμη ότι στον προγραμματισμό του Συλλόγου Υποτροφιών Καστοριάς περιλαμβάνεται η διοργάνωση μιας εκδήλωσης – αφιέρωμα σε αυτόν τον δραστήριο σύλλογο των ομογενών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο εκπρόσωπος της Ι. Μητροπόλεως Καστοριάς, ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, η νέα διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς Όλγα Βασιλειάδου και η πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Καστοριάς Αργυρώ Κούμα.

Ακολούθησε η απονομή των επαίνων και των χρηματικών ποσών.

Φέτος βραβεύτηκαν 14 τελειόφοιτοι αριστεύσαντες μαθητές των Λυκείων της Π.Ε Καστοριάς.

Στους 9 πρώτους αριστεύσαντες, ο Σύλλογος Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Ν. Υόρκης, μοίρασε στον καθένα το ποσό των 700 δολ. ΗΠΑ.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριάς δώρισε στον Σύλλογο Καστοριέων «Ομόνοια» Ν.Υ. έναν πίνακα, έργο της συμπολίτισσάς μας εικαστικού Δωροθέας Χαρίτωνος, ο οποίος απεικόνιζε τοπίο της Καστοριάς.

Οι αριστεύσαντες είναι:

Παπαφιλίππου Παρασκευή Ιωάννα

1ο ΓΕΛ Καστοριάς

Καραμολέγκου Μαρία   

2ο ΓΕΛ Καστοριάς

Στριπώνης Θωμάς

3ο ΓΕΛ Καστοριάς

Διαμαντίδου Μαρία

Εσπερινό Λύκειο

Μπίζιου Φανή

Λύκειο Άργους Ορ.

Γρηγοριάδου Μαρία

Λύκειο Νεστορίου

Παπουτσή Σουλτάνα

Λύκειο Μεσοποταμίας

Παπαγεωργίου Αφροδίτη

ΕΠΑΛ Άργους Ορ.

Ταμήλια Μαρία

ΕΠΑΛ Καστοριάς

Ισοβαθμούντες

 Προκοπίδου Αναστασία

2ο ΓΕΛ Καστοριάς

Τσόπρα Μαρία    

2ο ΓΕΛ Καστοριάς

Καραπατσακίδου Αικατερίνη

Λύκειο Μεσοποταμίας

Ευάγγελος Γιώργος

Λύκειο Άργους Ορ.

Δεληπάλα Πελαγία

Εσπερινό Λύκειο

fonikastorias.gr Σ.Ι- Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Στο κόκκινο η Αττική με 103 κρούσματα κορονοϊού σήμερα – Κανένα στην Π.Ε. Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Saga Furs: Δημοπρασία Σεπτεμβρίου

Τελευταία από Εκδηλώσεις