2ο Δημ. Σχολείο Καστοριάς: Γιορτή Καλοκαιριού του Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

/

Διοργανώθηκε και φέτος από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων η γιορτή για τη λήξη του Σχολικού Έτους 2016-17.

Η χθεσινή γιορτή ξεκίνησε με θεατρικά δρώμενα και παρουσιάσεις από τις δημιουργικές εργασίες των μαθητών κατά τη διάρκεια της χρονιάς, από την Β’ τάξη και την Δ’, με χορούς παραδοσιακούς και με τραγούδια! Ο Σύλλογος απένειμε αναμνηστικά δώρα στους αποφοίτους μας. Δεν παραλείψαμε, με επιθυμία του Συλλόγου Γονέων, να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παιδιού που χάθηκε σε μια παρόμοια γιορτή και να τονίσουμε πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε στην Καστοριά μας!

Η γιορτή συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική και τραγούδι από την ορχήστρα του Τάσου Δούκα «Απ’ τα καινούργια στα παλιά» με τραγουδίστρια την Κική Κατζίδου και στο πιάνο τον Νίκο Κατζίδη, με πολύ – πολύ χορό από τους μαθητές μας και από όλους εμάς!!!

Ως Δ/ντρια του Σχολείου και εκ μέρους του Διδακτικού Προσωπικού θέλω να ευχαριστήσω θερμά την δραστήρια Πρόεδρο του Συλλόγου κ, Όλγα Μπούζου και όλα τα αγαπητά μέλη του Συλλόγου, τα αναφέρω αλφαβητικά, κ. Άννα Γκετσίδου, κ. Δημητρη Δημηρόπουλο, κ. Φαίη Ζυπίδου, κ. Έφη Ηλιοπούλου, κ. Άντζυ Ματούση, κ. Νανά Παρασκευοπούλου, κ. Μαρία Στεφανή και κ. Δέσποινα Τσουμήτα, για την συνεργασία, την υποστήριξη και την καλή τους διάθεση. Μας πρόσφεραν και φέτος μια όμορφή βραδιά αποχαιρετισμού της σχολικής χρονιάς με γλέντι και χορό δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παιδιά, γονείς, συγγενείς και φίλους να βρεθούμε όλοι μαζί στο χώρο του Σχολείου.

Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω θερμά και να δώσω τα συγχαρητήρια:

  • πρώτα από όλους στους μαθητές μας, που τελείωσαν επιτυχώς τη σχολική χρονιά, παιδιά συνεργάσιμα, με επιμελημένη συμπεριφορά, με ευγένεια και προθυμία.
  • Στους γονείς και κηδεμόνες, για την καλή συνεργασία σας, για την διακριτικότητά σας, για το ενδιαφέρον προς τα παιδιά και ότι έχει σχέση με τη σχολική ζωή, και να τονίσω για άλλη μια φορά ότι η αγωγή, η συμπεριφορά και η στάση των παιδιών έχει κατά πρώτη και κύρια βάση την οικογένεια.
  • Στο βοηθητικό προσωπικό του σχολείου μας την καθαρίστρια και τη Σχολική Τροχονόμο.
  • Στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, για την εξαιρετική διδακτική και παιδαγωγική δουλειά τους, για την αγάπη τους για τα παιδιά, την εργατικότητα και την συνέπεια.

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τη φετινή σχολική χρονιά. Άλλη μια χρονιά πέρασε και κύλισε ομαλά και όμορφα ο χρόνος εδώ στο Σχολείο μας. Όλες οι στιγμές που περάσαμε και περνάμε μαθητές γονείς και εκπαιδευτικοί προσθέτουν εμπειρία, γνώση και συναίσθημα στην ψυχή μας.

Όμως, θέλουμε και να αποχαιρετήσουμε τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης. Αγαπημένα μας παιδιά… για σας τελειώνει μια σημαντική περίοδος της ζωής σας, η εκπαίδευση στο Δημοτικό Σχολείο. Περάσατε έξι χρόνια εδώ,, ένα ταξίδι από την παιδική σας αθωότητα με βλέμματα αγνά, φωτεινά, με περιπέτειες και συγκινήσεις της σχολικής ζωής. Είμαστε συγκινημένοι που σας αποχωριζόμαστε, που το φθινόπωρο δεν θα σας βρει εδώ! Να είστε σίγουροι πως καμιά ανάμνηση σας δεν θα σβήσει γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας θα βρίσκεται πάντα εδώ.

Σας ευχόμαστε όλοι καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να αξιοποιήσετε το χρόνο σας, να ρουφήξετε τη νέα γνώση και να γίνεστε κάθε μέρα καλύτεροι, ωριμότεροι, πιο ευτυχισμένοι και πιο δυνατοί!

Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους!

 Η Δ/ντρια του Σχολείου

 Δώρα Τελλίδου – Τζηκαλάγια

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ομιλία του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτ. Ζαριανόπουλου στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς γιόρτασε την Ημέρα του Περιβάλλοντος (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Τελευταία από Εκδηλώσεις