11 & 17 Σεπτεμβρίου το Kastoria Rock Overdose Festival με SEPTICFLESH,NIGHTFALL & πολλές ακόμη μπάντες!

//

Η Demons Gate Productions σε συνεργασία με το Rock Overdose παρουσιάζουν για πρώτη φορά σε ανοικτό χώρο το 4th Kastoria Rock Overdose Festival, στο Θέατρο του Βουνού στη πόλη της Καστοριάς!

Μετά από τα πολύ πετυχημένα μονοήμερα Φεστιβάλ σε κλειστό χώρο του παρελθόντος με ονόματα όπως οι Warrel Dane, Blaze Bayley, Omen, Dark Nightmare, Sense Of Fear, Maplerun, Terra Incognita και πολλά ακόμη αξιόλογα σχήματα του χώρου, ήρθε η ώρα το Kastoria Rock Overdose Festival να μεγαλώσει και να διεξαχθεί σε εξωτερικό χώρο και να γίνει διήμερο.

Ενώ η αρχική σκέψη ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο 10 και τη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, λόγω της μοναδικής χρονικά διαθεσιμότητας του πανέμορφου χώρου και των συγκροτημάτων, τελικά αποφασίσαμε να διεξαχθεί σε 2 μέρες με απόσταση 6 ημερών η μία από την άλλη, γιατί η πρώτη μέρα του Φεστιβάλ συνέπιπτε με την τελευταία μέρα του Golden R. Festival στο Βόλο.

Μη θέλοντας λοιπόν να διχάσουμε το κοινό και να μπει στο δίλημα της επιλογής σε ποιο Φεστιβάλ θα έδινε το παρών και σεβόμενοι την επιθυμία της διοργάνωσης του Golden R. Festival – με την οποία διατηρούμε άριστες σχέσεις – να μεταφέρουμε μόνο την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ σε άλλη ημερομηνία,  μιας και δυστυχώς η headliner μπάντα της δεύτερης μέρα δεν ήταν διαθέσιμη σε άλλη ημερομηνία, ανακοινώνουμε ότι το Kastoria Rock Overdose Festival θα διεξαχθει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου με headliners τους Septic Flesh και τους Nightfall αντίστοιχα.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες μπάντες οι οποίες θα συμμετέχουν, καθώς και πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων, το πρόγραμμα εμφάνισης των συγκροτημάτων και λοιπές πληροφορίες.

Προηγούμενο Άρθρο

ΚΤΕΛ Καστοριάς: Ανακοίνωση για τη διέλευση Υπεραστικών Δρομολογίων μέσω παλαιάς εθνικής οδού Καστοριάς – Θεσσαλονίκης (μέσω Κωσταραζίου)

Επόμενο Άρθρο

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 28 & 29 Μαΐου

Τελευταία από Εκδηλώσεις