11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακτινοτεχνολογίας στην Καστοριά – Καλωσόρισμα Δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη (φωτογραφίες)

/
Τους 600 και πλέον Συνέδρους του 11ου Πανελλήνιου Συνέδριου Ακτινοτεχνολογίας που πραγματοποιείται στην πόλη μας με την υποστήριξη του Δήμου Καστοριάς, καλωσόρισε χθές ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης στον σύντομο χαιρετισμό του στην έναρξη εργασιών του Συνεδρίου.
“Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την επιλογή της περιοχής μας ως τόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου, καθώς και τον Καστοριανό κ. Γιάννη Μελλίδη, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδας για την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να πραγματοποιηθεί στην Καστοριά αυτή η σημαντική επιστημονική εκδήλωση!
Ελπίζουμε οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους, που προέρχονται από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να απολαύσουν την παραμονή τους στην περιοχή μας!”
Δήμος Καστοριάς
Προηγούμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 15/10

Επόμενο Άρθρο

Τα δρομολόγια της κινητής αστυνομικής μονάδας για την επόμενη εβδομάδα στην ΠΕ Καστοριάς (17-22/10)

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Επίκαιρη Ερώτηση για την απαξίωση της προσπάθειας ενεργειακής αυτονομίας των δημοτικών υποδομών του Δήμου Άργους Ορεστικού καταθέτει η Ολυμπία Τελιγιορίδου»

Επίκαιρη Ερώτηση στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας καταθέτει η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου,