<Το RIVER PARTY στηρίζει το "Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί">

Το <<Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί>>, παρευρίσκεται με Εθελοντές του, στον χώρο των εκδηλώσεων του riverparty από 4/7-8-2022, με Δράσεις Ενημέρωσης-Ευαισθητοποίησης, σχετικά με το έργο του Εθελοντικού μας Οργανισμού, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, και όπου αλλού ζητηθεί και είναι εφικτό στην Δυτική Μακεδονία.

Στα πλαίσια της εκστρατείας συλλογής τροφίμων που πραγματοποιεί το <<Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί>>, κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού, για την ενίσχυση 80 ευάλωτων οικογενειών, κάτω από τα όρια της φτώχειας, με 190 ανήλικα παιδιά στην Π.Ε Καστοριάς, δέχεται στον χώρο του riverparty, χρηματικές Δωρεές, η και τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διανεμηθούν στις οικογένειες πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Οργανισμός μας, κάνει έκκληση στους φίλους και υποστηρικτές μας να στηρίξουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους διοργανωτές του Riverparty, τον κ. ΜΥΛΩΝΑ Κώστα και την ομάδα του, που απευθείας έκαναν αποδεκτό το αίτημα του Οργανισμού μας, και μας παρέχουν καθημερινά κάθε δυνατή διευκόλυνση στο έργο μας, αποδεικνύοντας ότι συνεχίζουν επάξια την παράδοση που δημιούργησε το River partyγια  42η χρονιά

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς!

 Για Το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

Προηγούμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου πέφτει η ατομική βόμβα στη Χιροσίμα από το βομβαρδιστικό Enola Gay

Επόμενο Άρθρο

Φεστιβάλ Γράμμου: Ο Δήμος Νεστορίου βραβεύει τον Νεστορίτη γιατρό – δρ. παιδιατρικής κ. Γεώργιο Κρεμενόπουλο

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Ψήφισμα Δήμου Νεστορίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νεστορίου συνήλθε σήμερα 8 Αυγούστου 2022 σε έκτακτη διά περιφοράς συνεδρίαση