Ως το «καλύτερο εμφιαλωμένο νερό του κόσμου» βραβεύτηκε το νερό του Ψηλορείτη!

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό» απέσπασε το Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό νερό ZARO’S, στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ενώ στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά περισσότερα από 600 νερά από όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το ZARO’S, που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη της Κρήτης, αξιολογήθηκε από 12 κριτές, ανάμεσα στους οποίους διεθνούς φήμης γευσιγνώστες νερού, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τους κριτήρια όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση και υφή. Η διαδικασία της αξιολόγησης διήρκησε δύο ημέρες και πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δοκιμές για κάθε νερό.

Επισημαίνεται ότι τη δεύτερη θέση, πίσω από το ZARO’S, κατέλαβε το νερό Artesia από τους περίφημους καταρράκτες Crystal τoυ Μίσιγκαν των ΗΠΑ και την τρίτη θέση το επονομαζόμενο και ως «νερό των 100 ευρώ», το νορβηγικό Svalbaroi Polar Iceberg Water.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση για το ZARO’S, αφού την περσινή χρονιά κατάφερε να λάβει την κορυφαία διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας το “Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi” που απονέμεται από το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi των Βρυξελλών.

Πηγή: huffingtonpost.gr |  Ως το «καλύτερο εμφιαλωμένο νερό του κόσμου» βραβεύτηκε το νερό του Ψηλορείτη

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόσκληση επιχειρήσεων στις 4 περιφέρειες του βορειοελλαδικού τόξου για απασχόληση νέων ηλ. 18-24 ετών

Επόμενο Άρθρο

Ενισχύσεις 25.000 και 15.000 ευρώ για τους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

Τελευταία από Ελλάδα

Εξαιρετική η παρουσία της Μικτής Παραδοσιακής Χορωδίας του Π.Σ. Καστοριάς “Αθαν. Χριστόπουλος” στη 32η Χορωδιακή Συνάντηση Ερμιόνης (φωτογραφίες)

Μία εξαιρετική μουσική εμπειρία ήταν η συμμετοχή της #Μικτής_Παραδοσιακής_Χορωδίας #Καστοριάς_Αθανάσιος_Χριστόπουλος στην #32η_Χορωδιακή_Συνάντηση_Ερμιόνης στον πανέμορφο χώρο του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 7ο αντάμωμα Μικρασιατών στη Νέα Ιωνία Αττικής – Ο Σύλλογος Απολλωνιαδιτών Καστοριάς συμμετείχε στο μεγάλο αυτό αντάμωμα (φωτογραφίες)

Η διάθεση των απογόνων των Μικρασιατών προσφύγων από όλη την Ελλάδα, να συμμετέχουν στο ετήσιο αντάμωμά