Ικανοποιημένοι, δηλώνουν οι περισσότεροι από τους επιχειρηματίες οι οποίοι συμμετείχαν στη δράση late night shopping που υλοποιήθηκε τη δεύτερη μέρα της Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς.
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη δράση έγινε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Καστοριάς, του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς με σκοπό, οι εμπορικοί επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν την τοπική αγορά.
Ο απολογισμός του late night shopping έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καστοριάς την Πέμπτη 10 Μαΐου και στην οποία έλαβαν μέρος αρκετοί από τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση.
«Στο σύνολό τους ήταν ικανοποιημένοι όχι με τις πωλήσεις τους, αλλά με το γεγονός ότι έγινε η συγκεκριμένη δράση. Άλλες επιχειρήσεις είχαν λιγότερες πωλήσεις, άλλες περισσότερες, άλλες καθόλου. Όλοι τους όμως, μας είπαν ότι ήταν μία πολύ σωστή πρωτοβουλία, ότι πρέπει να επαναληφθεί και κατέθεσαν τις προτάσεις τους έτσι ώστε να γίνει καλύτερη.
Ίσως κάποια στιγμή, να διοργανώσουμε λευκή νύχτα αφού η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν ήταν λευκή νύχτα αλλά είχε σκοπό, να βγάλουμε τους επισκέπτες της έκθεσης και στην αγορά της Καστοριάς», δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή στο late night shopping και οι επιχειρήσεις τους αναγράφονταν στο έντυπο που διανεμήθηκε στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, θα περιληφθούν δωρεάν σε ενότητα της διαδικτυακής πλατφόρμας digitalkastoria.gr η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε πρόσφατα και έχει στόχο την προβολή της Καστοριάς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης να γίνει άνοιγμα στην αγορά της Κορυτσάς. Για τον λόγο αυτό, θα γίνουν οι απαραίτητες συναντήσεις τόσο στην Καστοριά όσο και στην Κορυτσά.
Ε.Ψ.


