Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (φωτογραφίες)

/

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο πρώτο φιλικό με κόσμο που έδωσε ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για τη φετινή σεζόν.

Το κατάμεστο “Δημήτρης Διαμαντίδης” είχε την ευκαιρία να δει μια πρώτη εικόνα της φετινής ομάδας του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ σε ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του δικεφάλου έδειξε την ανωτερότητά της επικρατώντας με το εμφατικό 58-94 με κορυφαίους τους Ζάρα, Hatcher και  Goss.

Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο μπροστά στην προετοιμασία του σε σχέση με την ομάδα της Καστοριάς και αυτό φάνηκε στο παρκέ.

Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης και κρατάει την εμπειρία από μια τέτοια αναμέτρηση.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 29-44, 46-68, 58-94

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Νικόλαος Καραγιάννης): Μελισσαράτος 16 (1), Χονδρογιάννης 2, Βλάχος, Απιδόπουλος 1, Πετρόπουλος 2, Χρυσόπουλος 9 (1), Ράπτης 8, Τερσενίδης, Βαβάτσικος 12, Πεχλιβάνης, Δαραβίγκας 2, Αμπαράς 3 (1), Τζακόπουλος 3 (1)

ΠΑΟΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου) :Moreira 5, Χρυσικόπουλος 8 (2), Σχίζας 12, Κόνιαρης 8 (2), Καρράς 2, Ζάρας 16 (4), Καραμανώλης 8 (2), Pope 4, Hatcher 11 (1), Garrett 5, Goss 15 (2)

Προηγούμενο Άρθρο

Με απουσίες στο φιλικό με τον Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ο ΠΑΟΚ

Επόμενο Άρθρο

Την έντονη αγωνία τους για την υποβάθμιση & ερήμωση του ιστορικού κέντρου της Καστοριάς εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής (φωτό)

Τελευταία από Αθλητικά