Τσιόδρας: Μόλις 4 νέα κρούσματα κορονοϊού και 172 νεκροί συνολικά

/

“Ανακοινώνονται 4 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2882, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες.

Από αυτά, 627 (21.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1640 (56.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.18 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 5 (27.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 83.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 101ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 1 ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και 172 θανάτους συνολικά στη χώρα. Οι 51 ήταν γυναίκες (29.7%) και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 94.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Έχουν συνολικά ελεγχθεί 155037 κλινικά δείγματα.

Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος Υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό”.

newsit.gr

Προηγούμενο Άρθρο

8 νέες δειγματοληψίες για κορωνοϊό σε αναμονή αποτελεσμάτων στο Νοσοκομείο Καστοριάς – Ημερήσια αναφορά Περιφέρειας

Επόμενο Άρθρο

Επίδομα 800 ευρώ: Καταβάλλονται σήμερα 5 εκατομμύρια ευρώ σε επιπλέον 6.256 επιχειρήσεις

Τελευταία από Ελλάδα

Εξαιρετική η παρουσία της Μικτής Παραδοσιακής Χορωδίας του Π.Σ. Καστοριάς “Αθαν. Χριστόπουλος” στη 32η Χορωδιακή Συνάντηση Ερμιόνης (φωτογραφίες)

Μία εξαιρετική μουσική εμπειρία ήταν η συμμετοχή της #Μικτής_Παραδοσιακής_Χορωδίας #Καστοριάς_Αθανάσιος_Χριστόπουλος στην #32η_Χορωδιακή_Συνάντηση_Ερμιόνης στον πανέμορφο χώρο του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 7ο αντάμωμα Μικρασιατών στη Νέα Ιωνία Αττικής – Ο Σύλλογος Απολλωνιαδιτών Καστοριάς συμμετείχε στο μεγάλο αυτό αντάμωμα (φωτογραφίες)

Η διάθεση των απογόνων των Μικρασιατών προσφύγων από όλη την Ελλάδα, να συμμετέχουν στο ετήσιο αντάμωμά